Kuva: Emmi Moilanen

Salkkarit-kaunottaren päivän pohdintoihin voi moni samaistua: "Onnellisuus on pelottavaa..."

24.03.2020 08:15 - Reija Saarinen

Kuva on kerännyt tuhansia tykkäyksiä.

Salatut elämät -sarjasta suurelle yleisölle tuttu näyttelijäkaunotar Jasmin Voutilainen, 24, hemmotteli Instagram-seuraajiaan julkaisemalla omalla tilillään ihastuttavan selfien.

Otoksessa Voutilainen poseeraa mustassa topissa ja hiukset auki. Look on kaunis ja eteerinen. Ei siis ole ihme, että seuraajat ovat näkyy ihastuneet.

Tykkäyksiä sekä kommentteja onkin tullut nopeaasti vain muutaman tunnin aikana. Syynä ovat sekä naisen upeus, että sanat, joihin moni varmasti voi samaistua, etenkin näinä aikoina, kun epävarmuus ja pelko ovat osa arkea.

"Päivän pohdinnat: Onnellisuus on pelottavaa, koska sillon sulla on jotain menetettävää," Voutilainen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

"Upea."

"Oot ihana Jasmin."

"Totta. Onnellisuus on myös asennekysymys. Oikeasti arvokkaat asiat elämässä ovat sellaisia, jotka voimme menettää kokonaan tai osittain. Terveys, hyvinvointi, perhe, ihmissuhteet... Onnellinen voi olla, vaikka olisi menettänyt näkönsä, jos osaa olla kiitollinen siitä, mitä on. Itse asiassa moni menestynyt ihminen ei ole onnellinen, jos on kroonisesti kiittämätön saavutusten tavoittelija. "Saa, mitä haluaa" on eri asia kuin "haluaa sitä, mitä saa"

Kuvan sekä kaikki kommentit pääset katsomaan alta.

Lue myös: Salkkarit-tähti Jasmin Voutilainen uudesta suhteestaan: "Haluan olla hänen kanssaan loppuelämäni"

Lue myös: Kuvankaunis Jasmin Voutilainen aloitti joululoman - tyrmäävä selfie kerää kehuja

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat