Kuva: Instagram @kimkardashian

Kardashianeiden yhteiskuva keräsi moitteita somessa - yksi kirjainyhdistelmä paljasti harhaluulon

02.04.2020 08:15 - Milena Raappana

Kardashianeita muistutettiin sosiaalisen etäisyyden pitämisestä.

Kim Kardashian, 39, julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan siskojensa Kourtney, 39, Khloén, 35, ja Kylien, 22, kanssa. 

Otoksessa sisarukset ovat hienosti pukeutuneita ja ovat räpsäisseet kuvan ravintolan kylpyhuoneessa. Kuva, jossa tähdet ovat lähekkäin toisiaan, on kerännyt useita muistutuksia sosiaalisen etäisyyden ottamisesta. 

Vaikka osa seuraajista on muistuttanut tärkeästä aiheesta, heiltä on jäänyt huomaamatta kuvatekstin pieni kirjainyhdistelmä FB, joka paljastaa totuuden otoksesta. FB:llä on monia merkityksiä, kuten Facebookin lyhenne ja "follow back" eli "seuraa takaisin", mutta myös "flashback" eli "takauma". 

Kuva on siis otettu ennen koronaviruskriisiä. Sisarukset ovat ainakin sosiaalisessa mediassa usein muistuttaneet, miten tärkeää tällä hetkellä on pysytellä kotona. Kim kertoikin Jimmy Fallonin haastattelussa kuvailessaan tappeluaan Kourtneyn kanssa, miten he eivät aivan ehtineet saada uutta tuotantokautta valmiiksi. Viimeinen jäljelle jäänyt jakso tuleekin sisältämään sisarusten karanteenielämää

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Kardashianien kiusallinen haastattelu tallentui videolle: "Tämän takia he riitelevät"

Lue myös: Khloé Kardashianin twiitti Kourtney Kardashianista hämmensi nettikansaa: "Mitä tapahtui?"

Lue myös: Kim Kardashianin vähättelevä käytös raivostutti Kendall Jennerin: "Oletko v*ttu tosissasi!"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat