Kuva: Instagram: @jj_1986_jj

"Olet pilannut urasi" - K-pop-tähden aprillipila meni pahasti pieleen ja raivostutti somen

02.04.2020 12:15 - Milena Raappana

Kim Jaejoong halusi aprillipilallaan muistuttaa kaikkia pitämään itsestään huolta koronaviruspandemian aikana.

Korealaista poppia tekevän JYJ-yhtyeen jäsen Kim Jaejoong, 34, kertoi eilen sosiaalisen median seuraajilleen saaneensa koronavirustartunnan. 

Forbes uutisoi Jaejoong kuvailleen 1,9 miljoonalle seuraajalleen nyt jo poistetussa Instagram-päivityksessä joutuneensa sairaalahoitoon viruksen takia. Cosmopolitan-julkaisun uutisen mukaan päivityksessä artisti kertoi saaneensa tartunnan koska oli "elänyt huolettomasti sivuuttaen kaikki hallituksen ja ympärillä olevien ihmisten huomautukset". Hän myös pyysi anteeksi kaikilta, jotka ovat saattaneet altistua virukselle hänen takiaan. 

Päivityksen kommenttien täyttyessä fanien huolestuneista ja kannustavista kommenteista Jaejoong paljasti, ettei hänellä ole koronavirustartuntaa, vaan kyseessä oli aprillipila, jonka avulla hän halusi muistuttaa seuraajiaan pitämään itsestään parempaa huolta. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Artisti kirjoitti päivitetyssä postauksessaan:

"Niin monet kävelevät kaduilla ja elävät elämäänsä ilman suojautumista, välittämättä siitä... ja ajatellen, ettei se tapahdu heille ja se saa minut huolestumaan, että perheeni ja ystäväni saattavat sairastua", Jaejoong kirjoitti

"Pysy valppaana tällä hetkellä... Sitä toistan itselleni uudelleen ja uudelleen. Vaikka tämä menikin aika pitkälle aprillipäivänä, niin moni oli huolissaan minusta lyhyen ajan sisällä. Ja en ajattele, että tämä oli aprillipila. Perheeni ja ystäväni sairastuvat... ja kuolevat... Se ei ole koskaan kenen toisen ongelma! Halusin kertoa teille, että suojelemalla itseään ja rakkaimpiemme suojelemista. Hyväksyn kaikki rangaistukset, jotka saan tästä päivityksestä. Toivon, että te kaikki olette terveitä", hän jatkoi kirjoitustaan. 

Tunnustettuaan päivityksensä olleen valetta, Jaejoong sai paljon lokaa niskaansa sosiaalisessa medissa. Twitterissä kommenteissa hänen toimintaansa kuvailtiin muun muassa "vastuuttomaksi" ja hänen "pilanneen uransa". 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cosmopolitanin uutisesta myös ilmenee, että Jaejoong voi kohdata rangaistuksia lain puolesta. Etelä-Korean viranomaiset ovat sanoneet, että virheellisen tiedon levittäminen koronaviruksesta on lain vastustamista ja kunnianloukkaus. 

Lue myös: Pete Parkkonen järkytti faninsa hiuksiin liittyvällä aprillipilalla: "Voi kettu, meni täydestä!"

Lue myös: "Hyvät naurut heti aamuun" - Wilma-sovellus jekutti koululaisia ja sai monet lankeamaan pilaan

Lähteet: Cosmopolitan, Forbes

Kilpailut

Uusimmat