Kuva: AOP

Pussycat Dolls puolustaa imagoaan: 'Joku pyysi vähentämään seksikkyyttä, käskin painua v*ttuun!'

03.04.2020 20:45 - Ella Haura

Naisyhtye on korviaan myöten täynnä viihdealan kaksinaismoralismia.

Paluun tehnyt sähäkkä naisyhtye, Pussycat Dolls, on herättänyt viime kuukausina pahennusta ronskeilla esityksillään. Lavaesiintymisiä syytetty internetissä sopimattomiksi ja liian eroottisiksi. Ryhmän kaksi jäsentä, Nicole Scherzinger, 41, ja Ashley Roberts, 38, ilmaisivat turhautumisensa ihmisten kritiikkiin Daily Mailin haastattelussa.

Roberts on aikaisemmin verrannut Pussycat Dollsin esityksiä Magic Mike -elokuvassa nähtyihin miesstripparinäytöksiin.

- Miehet voivat vapaasti tanssia provosoivasti lavalla. Meitä Dollseja kutsutaan prostituoiduiksi, kun teemme samaa, Roberts kertoo Daily Mailille.

- Joku kehotti minua olemaan vähemmän seksikäs. Vastasin hänelle, että painu v*ttuun. Aion olla kuuma vielä 90-vuotiaana, nainen jatkaa.

Scherzinger allekirjoitti Robertsin lausunnot viihdealan sukupuoliin liittyvästä kaksinaismoralismista. Scherzingerin mielestä Pussycat Dollsin sanoma on naisten voimaannuttaminen.

- Seksikkyys kumpuaa itsevarmuudesta. Se on uskomaton tunne, kun ottaa tilan haltuun ja voi olla kuka haluaa. Haluamme inspiroida naisia ja kaikkia niitä, jotka saavat meistä voimaa, laulaja kommentoi Daily Mailille.

Naisryhmä poseerasi haastattelun yhteydessä mustissa ihonmyötäisissä asuissa.

Yhtyeessä on tätä nykyä mukana Scherzingerin ja Robertsin lisäksi Kimberly Wyatt, 38, Carmit Bachar, 45, ja Jessica Sutta, 37. Ryhmä on joutunut monen muun artistin tavoin siirtämään kesän paluukiertuettaan koronapandemian vuoksi.

Lue myös: Nyt on seksikästä! The Pussycat Dollsin uusi musiikkivideo saa katsojat huokailemaan

Lue myös: Nicole Scherzinger puolustaa kohuttua Pussycat Dolls -esitystä: "Emme yritä loukata ketään"

Lue myös: Nicole Scherzinger julkaisi kumppaninsa kanssa kuuman jumppavideon - teholiikkeitä pihatreeniin!

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat