Kuva: AOP

Räppäri keskeytti Lizzon twerkkaamisen ja sai aikaan mylläkän somessa: 'Se on epäreilua!'

14.04.2020 13:15 - Milena Raappana

Rap-tähti Diddyn Instagram Live sai somekohun aikaan, kun artisti keskeytti Lizzon twerkkaamisen, mutta salli Draya Michelen tanssimisen.

Pääsiäisviikonloppuna räppäri Diddy, 50, päätti järjestää Instagramin Live -hetken, joka kulki nimellä Dance-a-Thon ja jonka tarkoitus oli kerätä rahaa voittoa tavoittelemattomalle Direct Relief -järjestölle. Järjestö toimittaa lääkkeitä ja tarvikkeita köyhyydestä tai hätätilanteesta kärsiville ihmisille ympäri maailmaa. 

Diddyn liveen osallistui useita julkisuuden henkilöitä, kuten megatähti Lizzo, 31. Cosmopolitan-julkaisun uutisoinnin mukaan tempaus päätyi negatiiviseen valoon sosiaalisessa mediassa, kun räppäri keskeytti Lizzon twerkkaamisen sanomalla:

"Vou, vou, vou! Nyt on pääsiäissunnuntai. Soitetaan hieman jotain lapsiystävällisempää". 

Lizzo pahoitteli tilannetta selkeästi nolostuneena sanoen: 

"Anteeksi, anteeksi, anteeksi. Soitetaan jotain hauskaa".

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tilanne sai nettikansan silmissä epäreilun asetelman, kun Diddyn tanssihetkeen osallistui mediapersoona Draya Michele, jonka twerkkaukseen live-session isäntä ei puuttunut. 

Twitterissä tilanne nähtiin asetelmana, jossa Diddyn mielestä muodokkaan ja isompikokoisen naisen tanssiminen ei ollut koko perheelle soveliasta sisältöä, mutta pienikokoisemman naisen twerkkaus lukeutui näiden raamien sisälle. 

"Minusta Diddy ei halunnut nähdä Lizzon twerkkausta ja se on epäreilua! Jos Draya saa twerkata, Lizzolla on myös lupa twerkata! Hullua, miten pojat näkevät twerkkauksen jonain seksikkäänä ja meille tytöille se on vain tanssia! Lizzo vain yritti pitää hauskaa ja tämä ei ole lainkaan coolia", kirjoitti eräs Twitter-käyttäjä. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Eli Lizzo twerkkaa Diddyn live streamissä ja hän (Diddy) keskeyttää musiikin ja läksyttää häntä. Sitten Draya tulee Diddyn live streamiin ja twerkaa ja hän rakastaa sitä ja antaa hänen jatkaa. Ainakin hän on lihavuuskammoinen sydämestään. Pettynyt, mutta en yllättynyt", kommentoi toinen Twitter-käyttäjä tapausta. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osa somekansasta pohti, olisiko Diddy keskeyttänyt Lizzon musiikin takia, ja tämä spekulaatiota piti paikkansa. Räppäri selitti, ettei hän puuttunut Truth Hurts -hitin tekijän tanssimiseen, vaan taustalla soivaan kappaleeseen, jossa oli paljon kirosanoja. 

- Haluan tehdä yhden asian selväksi. Kuningattareni, siskoni Lizzo, kun sammutin musiikin, se johtui siitä, että siinä oli paljon kiroilua, ei hänen twerkkaamisensa takia. Hän on yksi parhaimmista twerkkaajista maailmassa, okei? Pidetään tämä selkeänä. Se ei johtunut twerkkaamisesta. Pääsiäisenä saa twerkata. Äänitteessä oli paljon kiroilua. Ja en tarvitse lastensuojelua koputtamaan ovelleni tällä hetkellä, ymmärrättehän? Joten sen takia keskeytin nauhoitteen. Mutta Lizzo, me rakastamme sinua ja kaikki lopettakaa negatiiviseen keskittyminen, katsokaa asioita positiivisesti! Diddy sanoi Instagram Storiesissaan. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lizzo myös jakoi Diddyn kommentit somekanavissaan, joten todennäköisesti kaksikko on selvittänyt tapauksen keskenään. 

Lue myös: Laulajatähti twerkkasi stringeissä koripallopelissä ja sai somesodan aikaan: "Sopimatonta!"

Lue myös: Suurin pudottaja -tähden diabeteskommentit hittilaulaja Lizzosta suututtavat - some kiehahti

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat