Kuva: AOP

Ellen DeGeneres vitsaili karanteeninsa olevan kuin vankila - ihmisiltä tyly tuomio

08.04.2020 19:45 - Iiro Myllymäki

Nainen on siirtynyt tekemään talk show -ohjelmaansa kotoa käsin.

Talk show -tähti Ellen DeGeneres, 62, on tuohduttanut somessa vitsailemalla karanteenistaan. Nainen on kuvannut suosittua show’taan nyt kotoa käsin ollessaan muun maailman tavoin karanteenissa, mutta naisen ohjelmassa heittämä karanteeniaiheinen vitsi ei ole naurattanut kaikkia.

- Tämä on kuin vankilassa olisi. Olen käyttänyt samoja vaatteita kymmenen päivää ja kaikki täällä ovat homoja, Ellen DeGeneres sanoo Twitterissä jakamallaan videolla.

Homovitsillä nainen viittaa itseensä ja puolisoonsa Portia de Rossiin, 47. Heti vitsin sanottuaan nainen alkaa nauraa, ja vaikuttaa siltä, että hän ei itsekään pidä vitsiään kovin hyvänä.

- Voi näitä vitsejäni, nainen toteaa.

Voit katsoa DeGeneresin jakaman videon alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Naisen vitsiä on paheksuttu laajalti sosiaalisessa mediassa. Monen kommentoijan mielestä naisen on kohtuutonta verrata omia luksusolojaan vankilaan.

”Ellenin vankila on kartano, jossa hän on vapaa liikkumaan, syömään hyvin ja olemaan vaimonsa kanssa. Myöskään vankilaan liittyvät homovitsit eivät ole hauskoja”, kommentoi eräs.

”Ellen, karanteenisi kartanossa huippumuotiverkkareissasi ei ole kuin vankila”, kirjoittaa toinen.

”Hänet tulisi karanteenin jälkeen laittaa oikeaan vankilaan, ehkä vain kuukaudeksi. Hän saattaisi oppia jotain”, on myös kirjoitettu.

Lue myös: Ellen DeGeneres julkaisi tanssiaiskuvan nuoruudestaan - fanien huomio "Ted Bundy" -seuralaisessa

Lue myös: Jennifer Aniston pussasi Ellen DeGeneresia - "Onpas sinulla pehmeät huulet!"

Lähde: Paper

Kilpailut

Uusimmat