Kuva: AOP

Miley Cyrus kokee itsensä etuoikeutetuksi: 'Julkkikset eivät tajua koronapandemiasta mitään'

10.05.2020 18:15 - Ella Haura

Laulajan rehellinen puhe niittää kiitosta Twitterissä.

Poptähti Miley Cyrus, 27, puhuu The Wall Street Journalin haastattelussa rehellisesti asemastaan poikkeusaikana. Cyrus kokee olevansa etuoikeutettu, vaikka hänen uransa on katkolla monen muun artistin tavoin. 

- Elämäni on pysähdyksissä koronan takia, mutta meillä julkisuuden henkilöillä ei ole mitään käsitystä pandemian vaikutuksista. Taloudellinen tilanteeni on hyvä ja minulla on paljon tilaa ja ruokaa pöydässä. Monilla näin ei ole, nainen kertoo The Independentin mukaan Wall Street Journalille

Cyrus on hiljattain aloittanut Bright Minded -nimisen keskusteluohjelman Instagramissa. Tähti kertoo maksumuurien takana olevassa Wall Street Journalin artikkelissa myös, että hänestä on kiusallista puhua omasta kokemuksestaan eristyksissä.

- Ei tunnu oikealta puhua itsestäni juuri nyt, sillä monet kärsivät.

Laulajan rehellinen puhe on kerännyt kiitosta Twitterissä.

"Kerrankin julkisuuden henkilö, joka puhuu koronaviruksesta nöyrästi!"

"En ole Mileyn fani, mutta on ilahduttavaa nähdä tunnettu henkilö, joka myöntää etuoikeutetun asemansa. Julkkiksilla ei ole oikeutta puhua pandemian vaikutuksista".

"Kiitos Miley! Julkkikset sanovat, että selviämme tästä yhdessä, vaikka he ovat täysin eri tilanteessa. Olemme kyllä samassa meressä, mutta osa meistä on luksusjahdin kyydissä ja toiset veden varassa".

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Useita julkisuuden henkilöitä on moitittu koronavirukseen liittyvistä kommenteista. Uutisoimme aiemmin artisti Sam Smithin, 27, Instagram-päivityksestä, jossa mies itki karanteenin aiheuttamaa hermoromahdustaan. Fanien mielestä vauraalla artistilla ei ollut oikeutta valittaa, ja mies poisti videon pikaisesti.

Lue myös: Ricky Gervais lateli suorat sanat karanteenistaan valittavista julkkiksista: "En vain halua kuulla"

Lue myös: Miley Cyrus kuvattiin ruokakaupassa rakkaansa kanssa - asianmukaisissa suojavarusteissa

Lue myös: Miley Cyrusia ja Joe Exoticia yhdistävä ulkonäköpiirre kismittää artistia: 'Ei ollut hätäratkaisu'

Lähde: The Independent

Kilpailut

Uusimmat