Kuva: AOP

Pakkomielteinen fani ilmestyi Billie Eilishin ovelle lukuisia kertoja: "Hän kieltäytyi poistumasta"

12.05.2020 08:45 - Reija Saarinen

TMZ-julkaisun mukaan Eilish sai fanille väliaikaisen lähestymiskiellon.

Billie Eilish, 18, on saanut väliaikaisen lähestymiskiellon pakkomielteiselle fanilleen, kirjoittaa TMZ-julkaisu. Sivuston mukaan 24-vuotias Prenell Rousseau ilmestyi Eilishin perheen kodin ovelle ja soitti ovikelloa. Turvakameran kautta Eilishin isä tiedusteli tulijalta, voisiko olla avuksi. Miehen kerrotaan vain todenneen: Tämä saattaa olla väärä talo, mutta asuukohan Billie Eilish täällä?

TMZ:n mukaan isä kielsi asian ja pyysi fania poistumaan paikalta. Pian mies kuitenkin saapui takaisin ja istahti talon portaille lukemaan. 

- Isäni pyysi häntä lukuisia kertoja poistumaan, mutta hän kieltäytyi. 

Turvamisten tulon jälkeen mies poistui taas hetkeksi palaten kuitenkin aidan taakse. Enää hän ei tyytynyt kuitenkaan vain odottelemaan, vaan alkoi kokeilla kahvaa, jotta pääsisi mahdollisesti sisään. 

Kaikkiaan mies saapui talolle uudelleen ja uudelleen viidestä seitsemään kertaa. Pelko sai Eilishin hakemaan lähestymiskieltoa itselleen ja perheelleen. Tietojen mukaan mies on nyt palannut kotipaikkakunnalleen. Tätä nykyä hänen on pysyttävä vähintään 200 metrin päässä Eilishistä ja tämän perheestä. 

Lue myös: Billie Eilishin julkaisema kuva hämmentää somessa: "Aiotko ryöstää minut?"

Lue myös: Billie Eilish julkaisi bikinikuvia ja nostatti ikävien kommenttien vyöryn: "Hän muuttui huoraksi"

Lähde: TMZ

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat