Kuva: AOP

Grimes jakoi suloisen videon Elon Muskista ja X Æ A-12 -vauvasta - seuraajat ihastuivat

12.05.2020 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Vauvan erikoinen nimi aiheutti hämmennystä ympäri maapallon.

Tesla-miljardööri Elon Muskin, 48, ja muusikko Grimesin, oikealta nimeltään Claire Boucher, 32, lapsi syntyi kuun alussa.

Vauvan erikoinen nimi, X Æ A-12 Musk, aiheutti paljon hämmennystä ympäri maapallon ja Grimmes paljasti Twitterissä, mistä lapsen nimi on peräisin.

X viittaa matemaattisten yhtälöiden muuttujaan. Æ puolestaan on Grimesin mukaan hänen haltiakielensä tapa kirjoittaa ”Ai”, joka tarkoittaa naisen twiitin mukaan hänelle sekä rakkautta että tekoälyä (”artificial intelligence”). A-12 puolestaan on viittaus pariskunnan lempilentokoneen SR-71:n edeltäjämalliin A-12:een. Elon Musk on käynyt korjaamassa Grimesin kirjoitusvirheen (”SR-17”) vastaustwiitissään.

Nyt Grimes oli hurmannut seuraajansa sosiaalisessa mediassa jakamalla videon, jossa Elon Musk pitää vauvaa sylissään. Suloinen video nähtiin laulajan Instagram-tarinoissa ja Pop Crave -viihdesivusto oli tallentanut julkaisun muiden nähtäväksi.

"Grimes jakoi suloisen kotivideon Elon Muskista ja X Æ A-12:sta", julkaisussa ilmoitetaan. Söpö video on hurmannut useat seuraajat.

"Ihanat isä ja lapsi"

"Suloinen video!"

"Oikeaa rakkautta"

Näet julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Elon Muskin ja Grimesin pojan nimi todella on X Æ A-12 - nyt nimen logiikka on avattu

Lue myös: Pornotähti nosti automerkin haetuimmaksi hakusanaksi - toimitusjohtaja Elon Musk kommentoi

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat