Kuva: AOP

Huoli osallistujien mielenterveydestä heräsi - Love Island UK pohtii merkittäviä muutoksia

19.05.2020 15:15 - Milena Raappana

Love Island UK:n mahdolliset muutokset saattavat rajoittaa katsojien vaikuttamismahdollisuuksia.

Iso-Britannian Love Island -ohjelma saatetaan muuttaa ennakkoon nauhoitetuksi, kertoo Mirror-julkaisu. 

Suosittua reality-sarjaa on kritisoitu siitä, miten se suhtautuu ohjelman tähtien saamaan yllättävään julkisuuteen ja sen myötä tulleisiin paineisiin. Huhutulla muutoksella olisi tarkoitus suojella kilpailijoiden mielenterveyttä yhdessä yössä syntyneeltä julkisuusvyöryltä. 

Ohjelman tekijät miettivät uusia ratkaisuja, joista yksi olisi ennakkonauhoitus. Kyseinen ratkaisu kuitenkin poistaisi sarjan katsojilta mahdollisuuden äänestää, kuka saarella olijoista lähetetään seuraavaksi kotiin. 

- Ohjelman ennakkonauhoitus on yksi ideoista, joka on tuotu esiin suunnittelupalavereissa. Se voisi tarkoittaa sitä, että osallistujat olisivat takaisin Iso-Britanniassa, kun ohjelma tulee ulos televisiosta, mikä tarkoittaisi sitä, että he olisivat valmistautuneempia osallistumisen tuomaan yhden yön julkisuuteen, sisäpiirilähde kertoi The Sun -julkaisulle, jota Mirror on lainnut. 

Lähteen mukaan kyseinen ratkaisu on erittäin suosittu ohjelman tekijöiden keskuudessa.

Love Island UK keräsi tänä vuonna ennätyksellisen paljon hakemuksia, mutta joutui tuottamaan hakijoille ja sarjan faneille pettymyksen siirtämällä tuotantokauden kuvauksia koronaviruskriisin takia. 

Lue myös: Sadat tuhannet vaativat sääntelyä brittimedialle – syynä tv-tähden traaginen kuolema

Lue myös: Umpirakastunut Love Island -pari Sofia ja Eetu: Kaukosuhde ei ole ongelma

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat