Kuva: AOP

Miten Keeping Up With The Kardashians -sarjaa kuvataan karanteenissa? Tuottaja paljastaa

19.05.2020 19:45 - Milena Raappana

Koronaviruskriisi toi erityisjärjestelyt suositun tosi-tv-ohjelman kuvauksiin.

Koronaviruskriisi on pysäyttänyt monien tv-sarjojen ja elokuvien kuvaukset ja lykännyt julkaisupäivämääriä. Esimerkiksi kauan odotettu Frendien paluu on siirtynyt hamaan tulevaisuuteen. 

Keeping Up With The Kardashians -tosi-tv-sarja jatkaa kuitenkin porskuttamistaan, vaikkakin erikoisjärjestelyillä. Elle-julkaisu haastatteli sarjan pitkäaikaista tuottajaa Farnaz Farjamia, joka oli pallotellut Kardashian-Jenner-klaanin managerin Kris Jennerin, 64, kanssa ideoita, mitä kuvauksien suhteen tehtäisiin. 

Vaihtoehtoina oli kuvauksien siirtäminen, yksittäisten kamerahenkilöiden sijoittaminen asumaan jokaisen perheen kanssa ja epidemioihin erikoistuneen tuottajan palkkaaminen. Jenner kuitenkin päätti hoitaa tilanteen mahdollisimman suoraviivaisesti. Jokainen perhe kuvaisi itse omaa arkeaan eristyksissä. 

Farjam kuvailee uudenlaisen tuotantotavan olleen suuri prosessi ja täynnä uuden opettelua. 

- Jos Krisiä alkaa ärsyttää ja hän kävelee pois kamerasta, emme pysty seuraamaa häntä ja jatkamaan kuvaamista. Hänen täytyy tulla takaisin ruutuun ja selittää (miksi hän käveli pois), Farjam selittää. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alkuperäisenä suunnitelma oli, että perheenjäsenet kuvaavat elämäänsä omilla puhelimillaan. Farjamin kuitenkin nähdessä ensimmäiset materiaalit, hän tajusi katsojien pian kyllästyvän heikohkoon laatuun. 

- Meidän piti hankkia heille kunnolliset haastattelupisteet (henkilökohtaisia ripittäytymisiä varten), Farjam kertoo Ellelle. 

Niinpä ohjelman valokuvauksen ja tekniikan ohjaaja pukeutui ennaltaehkäisevään suojapukuun ja pystytti hyvin valaistetut kuvauspisteet jokaiseen taloon. Pisteille pystytettiin puhelimille tarkoitetut jalustat, jotka puhdistettiin huolellisesti. Tämän jälkeen perhe odotti vuorokauden ajan ennen kuin astui huoneeseen sisään välttääkseen mahdollista tartuntariskiä. 

Joka maanantai hyvin suojattu työntekijä tuo uudet iPhonet perheille ja antaa ne heidän turvamiehilleen samalla ottaen matkaansa vanhat puhelimet, joissa yleensä on noin 16 tunnin edestä materiaalia.

View this post on Instagram

Stay home.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Farjam paljastaa, että ohjelmassa karanteeniarkea on tulossa ainakin kahden jakson verran. Kyseisissä jaksoissa draamaa ei ole yhtään sensuroitu ja katsoja pääsee näkemään pieniä yksityiskohtia ja Kardashian-Jenner-perheen kohtaamia kinkkisiä pulmia. 

- Joskus heidän kuulee mumisevan henkäisten 'kuka olisi arvannut, että kameramiehen työ olisi näin vaikeaa?!' Mutta se on hauskaa. Se on täyttä kultaa. Sellaista materiaalia halumme sisällyttää ohjelmaan, Farjam sanoo. 

Hänen mukaansa toiset ovat parempia muistamaan kuvausvelvollisuutensa kuin toiset. Esimerikiksi Kourtney, 41, joka muutenkin on halunnut astua hieman syrjempään ohjelmasta, on Farjamin mukaan tyytyväinen saadessaan näyttöaikansa täyteen. Sitä vastoin Kim, 39, on kuvannut vilpittömän tarkasti arkeaan. 

View this post on Instagram

📷 @voguemagazine

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Olen todella innoissani, että ihmiset näkevät Kimin jongleeraamassa yksinään etenkin alkuvaheessa, kun kaikki oli todella todella pelottavaa. Nyt karanteenia on ollut jo pitkään ja he ovat alkaneet luottaa ihmisiin ja päästäneet heidät auttamaan, mutta aluksi he eivät tehneet sitä. Kimin näkeminen neljän lapsen kanssa on todella samaistuttavaa. Aivan sama, kuinka iso talo hänellä on, neljä lasta on neljä lasta. Se on paljon, Farjam selittää.

Lue myös: Kourtney Kardashianin työmoraalia mollattiin somessa - tähti vastasi: 'Teen yhden asian selväksi'

Lue myös: Kim Kardashian tappelustaan Kourtneyn kanssa: 'Vuodin verta ja kuvaukset keskeytettiin viikoksi'

Lähde: Elle

Kilpailut

Uusimmat