Kuva: AOP

Kim Kardashianin myymät kasvomaskit tuohduttavat - yksi värisävy on monen mielestä loukkaava

19.05.2020 22:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kauneusyrittäjä myy erisävyisiä kasvomaskeja, joiden on tarkoitus soveltua eri ihonväreille. Kaikki eivät ole vakuuttuneita.

Seurapiiritähti ja kauneusyrittäjä Kim Kardashian, 39, on joutunut kritiikin kohteeksi Skims-brändinsä kasvomaskien takia. Nainen ilmoitti muun muassa Twitterissä, että maskit tulevat viidessä eri nuden sävyssä, ja mainoskuvissa nähdään malleja, joilla on keskenään eri ihonvärit.

Monet kommentoijat ovat kiinnittäneet huomionsa siihen, että tummaihoisen mallin yllä nähtävä maski on pikimusta, joten se ei sulaudu kasvojen värisävyyn yhtä hyvin kuin vaaleaihoisten mallien kuvissa. Vaaleat maskit eivät ole valkoisia, vaan niistä on tehty enemmän ihon värisävyjä vastaavia. Näet naisen twiitin alta tai tästä linkistä.

Monet kokevat pikimustan värin ongelmalliseksi.

”Nuden sävy tummaihoisella mallilla on väärä, loukkaava ja kulttuurisesti sopimaton”, kuuluu yksi twiitti.

”Teit tummaihoisten mallien maskin täysin mustaksi. Kai tajuat, etteivät tummaihoiset ole mustia väriltään ihan kuten vaaleaihoisetkaan eivät ole paperinvalkoisia? Muut maskien ihonvärisävyt ovat hyviä, mutta mikset voinut valita tummanruskeaa väriä?” ihmettelee toinen.

Kim Kardashian ei ole vastannut syytöksiin. Jotkut ovat huomauttaneet, että viiden värivaihtoehdon joukossa on ollut nettikaupassa myös tummanruskea sävy. 

Kritiikistä huolimatta maskit ovat menneet hyvin kaupaksi, sillä nainen kertoo Twitterissä ensimmäisen erän myyneen jo loppuun.

Lue myös: Kim Kardashianin tiimalasivartalo kerää ihastelua: "Olet epätodellinen"

Lue myös: Alusvaatteissa poseeraavat Kardashianin siskokset leikkivät rikkinäistä puhelinta - kuinka kävi?

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat