Kuva: AOP

Tristan Thompsonilla jälleen draamaa - haastoi naisen oikeuteen valheellisista isyysväitteistä

20.05.2020 18:15 - Milena Raappana

Kimberly Alexander on väittänyt Thompsonin olevan hänen neljävuotiaan poikansa isä.

Koripalloilija Tristan Thompson, 29, on ajautunut jälleen draaman pyöritykseen. 

Tällä kertaa jupakkaan ei lukeudu Khloé Kardashian, 35, vaan Thompson on nostanut oikeusjutun kunnianloukkauksesta Kimberly Alexander -nimistä naista vastaan, joka väittää koripallotähden olevan hänen neljävuotiaan poikansa isä. 

Cosmopolitan-julkaisun uutisoinnin mukaan Thompson oli oikeuden dokumenteissa sanonut, että Alexander on "mukamas sosiaalisen median vaikuttaja ja pornograafinen malli / esiintyjä, joka niin epätoivoisesti haluaa saavuttaa 15 minuuttia kuuluisuudessa, että hän taannoin keksi valheellisen väitteen, että Thompson olisi hänen lähes viisivuotiaan poikansa isä."

Joka tapauksessa Thompson meni tammikuussa vapaaehtoisesti isyystestiin, jonka tulos oli negatiivinen. Alexander ei ole suostunut uskomaan testin tulosta ja on Thompsonin asianajajan Marty Singerin mukaan "itsepintaisesti julkisuudessa julistanut, että Thompson on hänen lapsensa isä ja hän on rumasti syyttänyt Thompsonin olevan velkansa laiminlyövä isä, välinpitämätön ja epäonnistuu ottamaan taloudellista vastuuta hänen lapsensa syntymän jälkeen. Tällaiset lausunnot ovat todellakin valheellisia ja lähtökohtaisesti halventavia."

Lue myös: Netin huhut Khloé Kardashianin raskaudesta menivät liian pitkälle - tähti menetti malttinsa täysin

Lue myös: 'Saatan tarvita sinulta spermaa' - Khloé Kardashian kaavailee toista lasta pettäjämiehen kanssa

Lue myös: Khloé Kardashianilta kysyttiin, onko hän takaisin yhdessä exsänsä kanssa - tähdeltä selkeä vastaus

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat