Kuva: Getty

Lana Del Rey jälleen somemyrskyn keskellä - julkaisi videon ryöstelevästä väkijoukosta

01.06.2020 19:45 - Roy Kokkonen

Laulajan Instagramissa julkaisemalla videolla ryöstelevät ihmiset olivat tunnistettavissa. Del Rey on sittemmin poistanut videon.

Laulaja-lauluntekijä Lana Del Rey, 34, on joutunut valtaisan somemyrskyn keskelle julkaistuaan Instagramissa videon kauppoja ryöstelevästä väkijoukosta. Laulaja osallistui George Floydin kuoleman sytyttämiin mielenosoituksiin viikonloppuna Los Angelesissa.

Sittemmin poistetulla videolla oli nähtävissä ryöstelijöiden kasvot. Laulajan tilillä on kuitenkin nähtävissä toinen video mielenosoituksista.

Jos upotus ei näy, voit katsoa julkaisun myös täältä.

Laulajaa sai vastaansa runsaasti kritiikkiä Twitterissä. Muun muassa muusikot Tinashe, 27, ja Kehlani, 25, arvostelivat kovasanaisesti videon julkaisemista. Molemmat syyttivät laulajaa ihmisten vaarantamisesta.

”Miksi v*tussa julkaiset kauppojen ryöstelyä tililläsi? Ihan oikeasti, mikä on ongelmasi?” Tinashe kirjoitti.

Laulajan poistettua videon myös Tinashe ja Kehlani poistivat kommenttinsa. Tinashe kiitti myöhemmin Del Reytä videon poistamisesta.

Väkivaltaiseksi yltyneet mielenosoitukset saivat alkunsa, kun sosiaalisessa mediassa levisi video George Floydin kuolemaan johtaneista tapahtumista. Videolla poliisi painaa Floydin niskaa polvella liki yhdeksän minuutin ajan, vaikka tämä anoo armoa ja kertoo, ettei pysty hengittämään. Floyd kuoli pidätystilanteessa saamiinsa vammoihin.

Del Rey on jo toisen kerran somekohun keskellä kahden viikon sisällä. Toissa viikolla hän julkaisi kirjoituksen musiikkialan kaksinaismoralismista ja nimesi tekstissään vain tummaihoisia artisteja. Lukuisat kommentoijat pitivät kirjoitusta rasistisena.

Lue myös: Lana Del Rey valtaisan somekohun keskellä, rasismisyytöksiä satelee: "Painu helvettiin!"

Lue myös: Laulajakaunotar Lana Del Rey julkaisi meikittömän kuvan - hetkessä yli 1,2 miljoonaa tykkäystä

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat