Kuva: AOP

Rokin suurnimet tienasivat mukavia summia - kolme bändiä päätyivät talouslehden top 100 -listalle

06.06.2020 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Forbes julkaisee vuosittain parhaiten tienaavien julkkisten listan.

Uutisoimme aikaisemmin, että Forbes-talouslehti on paljastanut parhaiten tienaavat julkkikset. Ensimmäiseksi oli noussut meikkimoguli Kylie Jenner yli 500 miljoonan euron tuloillaan.

Nyt Blabbermouth-sivusto uutisoi, että Forbesin top 100 -listalle ovat päätyneet myös kolme rokin suurnimeä. Nimittäin Metallica, Bon Jovi sekä Kiss ovat tehneet mukavat tilipussit.

Forbes arvioi, että Metallican tulot olivat vuoden aikana hieman yli 40 miljoonaa dollaria, eli noin 35,2 miljoonaa euroa. Bon Jovi taas tienasi 38 miljoonaa dollaria, eli noin 33,5 miljoonaa euroa ja KISS 36,5 miljoonaa dollaria, eli noin 32,2 miljoonaa euroa. Metallica oli ollut listan sijalla 78, Bon Jovi 87 ja Kiss 95.

Kyseiset tulot ovat ajalta heinäkuu 2019 - heinäkuu 2020. Useat artistit ovat joutuneet perumaan tänä keväänä kiertueitaan koronapandemian takia, joten heidän tulonsa voisivat olla paljon suuremmatkin.

Metallica on päättänyt viihdyttää fanejaan koronan takia julkaisemalla maanantaisin vanhoja keikkojaan. Voit lukea lisää tästä.

Voice.fi ja Radio City ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Metallican maanantaivideot jatkuvat - nyt muistellaan ysärivuosia

Lue myös: Kiss-keulakuvan isä täytti kunnioitettavat 100 vuotta - "Olen ylpeä, että saan olla hänen poikansa"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat