Kuva: Nelonen

IS: BB-pari Anu ja Helmeri elivät suhteen alkuhuuman ilman seksiä: "Oli aikamoinen kokemus"

08.06.2020 11:15 - Iiro Myllymäki

Big Brotherissa toisiinsa rakastuneet Anu ja Helmeri kertovat Ilta-Sanomien haastattelussa, että seksistä pidättäytyminen oli hankalaa.

Viime syksynä nähdyssä Big Brother -ohjelmassa päästiin jännittämään talon kahden asukkaan välille syttynyttä romanssia. Ohjelmassa finaaliin asti päässeet Anu Puumalainen, 32, ja Helmeri Pirinen, 32, ihastuivat talossa, ja suhde jatkuu edelleen.

Pariskunta kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, että heille oli koko ajan selvää, että fyysiselle tasolle suhdetta ei lähdetä kameroiden edessä edistämään.

- Oli ihan ehdoton ei, että mitään seksiä ei lähdetä tv:ssä harrastamaan. Siinä oli niin paljon pelissä, minullakin ammattilaisura ja sponsorit, Helmeri kertoo IS:lle.

Helmeri on ammattiscoottaaja eli temppupotkulautailija. Anu puolestaan työskentelee kiinteistönvälittäjänä, ja hänkin mietti muun muassa työuraansa päättäessään, että seksiä ei BB-talossa harrasteta. Sekä Helmeri että Anu myöntävät, ettei seksistä pidättäytyminen ollut helppoa suhteen alkuhuumassa.

- En ole ikinä kokenut tuollaista, että 70 päivää pitää joka yö nukkua toisen vieressä ja juttu on kehittynyt tuohon pisteeseen, mutta sitten ei pystynyt tekemään mitään, Helmeri sanoo.

- Se oli aikamoinen kokemus kyllä, Anu komppaa.

Pari uskoo, että tästä suhteen aspektista on ollut hyötyä heille. Kun suhdetta ei heti päässyt viemään seksuaaliseksi, oli paremmin aikaa tutustua toiseen henkisellä tasolla ja oppia tuntemaan toisen kehonkieltä.

Big Brother -talosta päästyään pari on ollut etäsuhteessa, sillä Anu asuu Hyvinkäällä ja Helmeri Helsingissä. He ovat pyrkineet näkemään toisiaan mahdollisimman usein ja ovat jo tavanneet toistensa vanhemmatkin.

Lue myös: IS: Big Brotherista häädetty Eeva-Leena jäi katumaan yhtä seksisessiota: "Emme keskustelleet siitä"

Lue myös: IL: Big Brotherista pudonnut Tarina avautuu ensimmäisen illan sänkyepisodista: "Reaktio oli suuri"

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat