Kuva: AOP

Iina Kuustonen muistelee ensimmäistä synnytyskokemustaan Me Naisille: "Missä on käyttöopas!"

11.06.2020 14:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kuustonen muistetaan varsinkin jättisuositusta Putous-ohjelmasta.

Näyttelijä Iina Kuustonen, 36, nousi koko Suomen tietoisuuteen jättisuositusta Putous-ohjelmasta, jota hän tähditti useana vuonna.

Kuustonen on kuitenkin viettänyt viime vuodet lähinnä kotonaan, sillä hän on hoitanut lapsiaan.

- Meille oli luonteva valinta, että minä olen nyt kotona ja Sebu jatkaa töissään. Välillä vaihdamme vetovastuun lennossa, ja Sebu on hoitanut lapset, kun minä olen palannut töihin. Tuntuu arvokkaalta saada olla kotona, kun lapset ovat lyhyen hetken pieniä, Kuustonen kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa ja viittaa avopuolisoonsa Sebastian Rejmaniin, joka työskentelee muusikkona.

Kuustonen kertoo, että hän opetteli kaiken minkä pystyi, kun esikoislapsi syntyi kolme ja puoli vuotta sitten. Parilla on myös pian puolitoistavuotta täyttävä tytär.

- Kun esikoinen sitten oli sylissä, ajattelin: Missä on käyttöopas! Miten homma hoidetaan tästä eteenpäin? Iina muistelee ja jatkaa:

-  Aika pian kirkastui ajatus, että tämä on se asia, jossa olen ensimmäistä kertaa pelkkä sivustaseuraaja tai apukädet uuden ihmisen matkalla.

Kuustonen on näytellyt Putouksen lisäksi useassa eri tv-sarjassa sekä elokuvassa. Hän valmistui Teatterikorkeakoulusta vuonna 2011.

Lue myös: Iina Kuustonen roolistaan Suomen kalleimmassa tv-sarjassa: "Oli extreme-olosuhteet"

Lue myös: Iina Kuustonen liittyi Instagramiin - Mikko Leppilammelta heti hauska kommentti

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat