Kuva: AOP

Miley Cyrus on ollut puoli vuotta raittiina: "Mietin paljon sitä, miksi olen sellainen kuin olen"

24.06.2020 08:45 - Reija Saarinen

Cyrusin mukaan hän osaa pitää hauskaa myös ilman päihteitä.

Miley Cyrus, 27, kertoi tuoreessa haastattelussa olleensa viimeiset puoli vuotta raittiina. Naisen mukaan kaikki sai alkunsa marraskuussa 2019 olleesta kurkkuleikkauksesta, jossa hän oli. Toipumisprosessiin kuului neljän viikon mittainen jakso, jolloin hän ei saanut edes puhua. 

- Minulle on ollut viime vuosina todella tärkeää elää raittiina, sillä olen halunnut kiillottaa mainettani. Marraskuussa kävin todella suuressa äänihuulileikkauksessa, jonka jälkeen minun piti olla neljä viikkoa puhumatta, hän kertoi Variety-lehden Marc Malkinille

Cyrusin mukaan lääkäri kertoi hänen tarvitsevan leikkausta liiallisen äänihuulten käytön takia. Hän ymmärsi kaiken saaneen alkunsa 12-vuotiaana alkaneesta tiukasta keikkatahdista. Hän meni leikkaukseen ja samalla hän kävi läpi perheensä historiaa. 

Cyrusin mukaan hänen äitinsä on adoptoitu ja hänen isänsä joutui kasvattamaan itse itsensä vanhempien eron jälkeen. Sukuhistoriassa onkin hänen mukaansa paljon erilaista riippuvuutta sekä mielenterveydellisiä haasteita. 

- Kävin läpi paljon sitä, miksi olen sellainen kuin olen. On tärkeää ymmärtää menneisyyttä, jotta voi ymmärtää nykyhetkeä ja tulevaisuutta entistä paremmin. 

Haastattelussa Cyrus kertoi myös leimasta, jonka moni raittiina oleva nuori saa. 

- Se on todella vaikeaa, sillä etenkin nuorena siitä tulee leima, joka puhuu sen puolesta, että et ole hauskaa seuraa. Olen kuitenkin huomannut, että päivien aloittaminen on parasta. En halua aloittaa niitä kohmelossa, vaan fiiliksellä siitä, että olen valmis kaikkeen. 

Lue myös: Miley Cyrus ei käyttänyt bikineitä kolmeen vuoteen - kertoo nyt syyn

Lue myös: Miley Cyrus väittää, ettei häntä kutsuta enää palkintogaaloihin - fanit pitävät tähden puolia

Lähde: Billboard

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat