Kuva: AOP

Kim Kardashianista tulee miljardööri - Kanye West onnitteli Twitterissä jakamalla kuvan tomaatista

30.06.2020 13:15 - Iiro Myllymäki

Kim Kardashian on tehnyt rahakkaan diilin.

Kim Kardashianista, 39, on tulossa miljardööri, kiitos hänen kauneusbrändinsä KKW Beautyn. Nainen on myymässä 20 prosenttia kosmetiikkabrändistään kauneusjätti Cotylle. Osuuden kerrotaan olevan noin 178 miljoonan euron arvoinen. Kauppa viimeisteltäneen tämän vuoden aikana, ja tämän jälkeen KKW Beauty on arvoltaan yli miljardi dollaria (noin 890 miljoonaa euroa).

Yksi uutisesta ilahtunut on Kardashianin aviomies Kanye West, 43, jonka itsekin kerrotaan olevan miljardööri. Mies kirjoitti vaimoaan ylistävän päivityksen Twitteriin.

”Olen niin ylpeä upeasta vaimostani Kim Kardashian Westistä ja siitä, että hänestä tulee miljardööri. Olet selvinnyt monesta myrskystä, ja nyt Jumala suo valoaan sinulle ja perheellemme”, Kanye West kirjoittaa.

Mies on liittänyt twiittiinsä hieman hämmentävän kuvan, jossa nähdään muun muassa kukkia ja vihreä tomaatti. Brittiläinen Metro-sivusto arvioi, että nämä on poimittu pariskunnan takapihalta, sillä he ovat aiemmin kertoneet kasvattavansa nykyään itse hedelmänsä ja vihanneksensa.

Miehen päivityksen voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Kanye West on itse kerryttänyt varallisuutensa paitsi menestyksekkäällä musiikkiurallaan, myös vaatebisneksellä. Mies on saavuttanut mainetta eritoten Yeezy-kenkämallistoillaan.

Kim Kardashian lähti kosmetiikkabisnekseen mukaan vuonna 2017. Coty-firma omistaa osuuden myös Kardashianin siskopuolen Kylie Jennerin, 22, kauneusimperiumista. Jenner on saavuttanut miljardööristatuksen ennen Kim Kardashiania, mutta menetti aiemmin kesällä tittelinsä suuren kohun saattelemana. Talouslehti Forbes oli aiemmin listannut naisen maailman nuorimmaksi itse rahansa tienanneeksi miljardööriksi, mutta paljasti nyt Jennerin väärentäneen verotietojaan ja valehdelleen saadakseen omaisuutensa näyttämään isommalta kuin se todellisuudessa on. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Kim Kardashianin yksivärisessä lookissa kurveja korostava juju, fanit ihastuivat: "Minäkin haluan"

Lue myös: Syksyn trendikkäimmät nahkahousut? Kim Kardashianin cowboy-look hurmasi fanit

Lähteet: Metro.co.uk, BBC

Juttua muokattu 2.7. klo 9.55: Korjattu otsikon ja jutun väite siitä, että kuvassa olisi paprika. Kyseessä on oikeasti vihreä tomaatti.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat