Kuva: AOP

Prinssi William ja herttuatar Catherine ovat tiukkoja kasvattajia - yksi periaate on ylitse muiden

05.07.2020 11:15 - Roy Kokkonen

Cambridgen herttuapari vaalii avointa dialogia lastensa kanssa.

Myös kuninkaalliset ovat samojen kasvatuksellisten asioiden äärellä kuin kaikki muutkin vanhemmat. Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen lapset prinssi George, 6, prinsessa Charlotte, 5, ja prinssi Louis, 2, joutuvat kuitenkin opettelemaan hieman enemmän käytössääntöjä ja kuninkaallista etikettiä.

Cambridgen herttua ja herttuatar ovat tunnettuja tiukkoina kasvattajina. Yksi periaate on kuitenkin ylitse muiden. Herttuapari luottaa avoimeen ja rehelliseen keskusteluun.

Prinssi William kertoi ennen prinssi Louisin syntymää, että he vaalivat avointa dialogia lastensa kanssa.

- Cathrinelle ja minulle on selvää, että haluamme sekä Georgen että Charlotten kasvavan tuntien että he voivat puhua tunteistaan, prinssi kertoi CALMZinen haastattelussa.

Herttuapari pitää tiukkaa linjaa ruutuajan suhteen. Fabulous Digitalin mukaan he eivät salli lastensa katsoa televisiota ennen iltapäiväteetä. Lisäksi he pitävät huolen siitä, että jälkikasvu pääsee ajoissa nukkumaan.

Uusin sääntö perheessä on, että mikäli lapset käyttäytyvät huonosti, joutuvat he "keskustelusohvalle" jäähypenkin sijaan.

- Tuhmasti käyttäytynyt lapsi viedään pois riitatilanteesta ja joko William tai Kate puhuttelee häntä rauhallisesti. Asiat keskustellaan läpi ja seuraamukset tehdään selväksi. He eivät koskaan huuda lapsille, herttuaparin sisäpiiristä kerrotaan.

Lue myös: Tiesitkö, että prinssi Williamilla ja Harrylla on bonusveli? Mies on suosittu ruokakriitikko

Lue myös: Prinssi William rakastaa olutta - tiedätkö, mitkä ovat muiden brittikuninkaallisten lempijuomat?

Lähteet: CALMZine, The Sun, Showbiz CheatSheet

Kilpailut

Uusimmat