Kuva: Nelonen, Lars Johnson

Yle: Temptation Islandin seuraava kausi kuvataan Sotkamossa - kunnanjohtaja mielissään

06.07.2020 15:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Ylelle vahvistetaan, että suosikkisarjan seuraava kausi vaihtaa Thaimaan maisemat Vuokattiin.

Koronapandemian takia suosikkiohjelma Temptation Island Suomen seuraavan kauden kuvaukset tapahtuvat Suomessa. Nyt voi lopettaa arvuuttelut siitä, missäpäin kotimaatamme kuvaukset toteutetaan. Ylen tietojen mukaan kausi kuvataan Sotkamossa Vuokatissa. Nelosen esittämän sarjan tuotantoyhtiö Banijay Finland Oy vahvistaa Ylelle, että kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Vuokatin maisemissa Kainuun maakunnassa.

Aiemmin sarjaa on kuvattu Thaimaassa. Saarielämää saadaan nähdä tosin tulevallakin kaudella, sillä Ylen tietojen mukaan kuvauksia on tehty ainakin Nuasjärvellä sijaitsevalla ”paratiisisaarella”. Nuasjärven maisemia nähtiin Temptation Island Suomen edellisen kauden viimeisessä jaksossa, kun ilmoitettiin haun käynnistymisestä kotimaan kaudelle.

Yle kertoo, että nyt heinäkuun aikana sarjan tuotantoyhtiön autoja on bongattu muun muassa Hiukan hiekkarannoilla ja Aateli-hotellin edustalla.

Sotkamon kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen kertoo olevansa mielissään sarjan kuvauksista. Hän uskoo, että kunta saa sarjasta imagohyötyä itselleen. Vuokatti tunnetaan paremmin perhelomakohteena, ja Kilpeläinen uskoo, että nuorten innolla katsoma sarja saattaa innostaa myös kaveriporukoita lomailemaan maisemiin.

- En tiedä onko tämä Suomen Thaimaa, mutta hyvä kesämatkakohde rantoineen ja mahdollisuuksineen. Korona on tietenkin asiaan vaikuttanut. Hienoa, että kotimaan kohdekin sai tällaisen mahdollisuuden ohjelman alustaksi, Kilpeläinen kertoo Ylelle.

Lue myös: TIS-Mira kertoo Ilta-Sanomissa saaneensa tappouhkauksia: 'On alkanut pelottaa liikkua ulkona'

Lue myös: Kolumni: Kun katson Tempparit-Mattua, näen itseni - ja sinäkin voit oppia häneltä jotain

Lähde: Yle

Kilpailut

Uusimmat