Kuva: AOP

Kylie Jenner jätti muotibrändin tägäämättä kuviinsa ja somesoppa oli valmis - nainen kiistää kaiken

08.07.2020 20:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kylie Jennerin tägäyspolitiikkaa on vihjailtu rasistiseksi.

Kylie Jenner, 22, on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista somepersoonista. Ei ole siis mikään ihme, että hänen somekäytöksensä on jatkuvasti suurennuslasin alla. Nyt netissä puhuttaa Jennerin tägäyspolitiikka tuoreiden asukuvien kohdalla.

Kohu lähti liikkeelle, kun Twitterissä väitettiin, että Jenner on jättänyt merkitsemättä asustaan vastaavan muotibrändin somepäivityksiinsä. Laajalle levinneessä twiitissä nostettiin esiin, että kyseinen muotibrändi Loudbrand Studios on mustien omistuksessa. Twiittaajan mukaan Kylie Jenner lisäksi poisti päivitykseensä tulleita kommentteja, joihin kyseinen brändi oli tägätty. Tämän twiitin voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Kylie Jenner on vastannut kyseiseen twiittiin ja kiistänyt sen väitteet jyrkästi.

”Tämä on todella kaukaa haettua. Miksi kieltäytyisin tägäämästä brändiä ja blokkaisin kommentteja? Tämä on täyttä valetta. Mielestäni tämä brändi on upea, ja halusin osoittaa heille kunnioitusta ja teen niin vastedeskin. Menkää tsekkaamaan Loudbrand Studios”, Jenner kirjoittaa twiitissään, jonka näet alta tai tästä linkistä.

Somessa tapaus on herättänyt monenlaista kommentointia. Joidenkin mielestä Kylie Jennerillä ei ole alun alkaenkaan mitään velvollisuutta merkitä kuviinsa vaatteidensa suunnittelijaa tai taustalla olevaa brändiä, mikäli kyse ei ole kaupallisesta yhteistyöstä. Toisten kommentoijien mielestä tapaus puolestaan osoittaa, että Kardashian-Jennerit ovat häikäilemättömiä ja ilkeitä ihmisiä, jotka käyttävät muita hyväkseen.

Ainakaan Kylie Jennerin ja Loudbrand Studiosin välillä ei näytä olevan pahaa verta, sillä Loudbrand Studios on jakanut Jenneristä useita asukuvia omalla Instagram-tilillään, ja Jenner on tägännyt brändin Instagram-kuvaansa.

Lue myös: Kylie Jenner poseerasi tiukassa minimekossa - odottamaton asia sai kuitenkin fanit innostumaan

Lue myös: Kylie Jennerin personallinen manikyyri sai someväen vakuuttumaan - hetkessä yli 2 miljoonaa tykkäystä

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat