Kuva: AOP

Poptähti Halsey jyrähti ihmisten reaktiosta Kanye Westin twiitteihin - "Nyt ei ole vitsien aika"

22.07.2020 16:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Halseyn mielestä kaksisuuntaisen mielialahäiriön kustannuksella ei sovi vitsailla.

Kanye West, 43, on ollut viime päivinä otsikoissa sen jälkeen, kun hän piti ensimmäisen presidentinvaalikampanjatilaisuutensa. Tilaisuudessa rap-tähti muun muassa kertoi itkien, että hän oli vaimonsa Kim Kardashianin kanssa harkinnut aborttia heidän esikoislapsensa kohdalla. Tilaisuuden jälkimainingeissa Kanye West julkaisi twiittejä, joissa hän muun muassa syytti vaimonsa ja tämän äidin Kris Jennerin yrittäneen ”vangita” hänet.

Kanye West esiintyi tunteikkaana vaalitilaisuudessa. (kuva: AOP)

Miehen käytöstä on kummasteltu, mutta mies on saanut myös sympatiaa osakseen. Poptähti Halsey, 25, on nyt ottanut kantaa miehen toiminnasta aiheutuneisiin reaktioihin. Sekä Halsey että Kanye West ovat kertoneet sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Halseyn mielestä Westin mielentilasta ei pitäisi vitsailla.

”Nyt ei ole vitsien aika. Olen omistanut urani sille, että koulutan ihmisiä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, ja minua huolestuttaa se, mitä nyt näen. Olit sitten mitä mieltä henkilöstä tahansa, maaninen vaihe ei ole mikään vitsi. Jos et pysty tarjoamaan ymmärrystä tai sympatiaa, tarjoa hiljaisuutesi”, Halsey kirjoittaa Twitterissä.

Naisen päivityksen voit lukea alta tai tästä linkistä.

Toisessa twiitissään Halsey vielä kirjoitti, että moni varmasti tuntee henkilökohtaisesti jonkun, jolla on kaksisuuntainen mielialahäiriö mutta monet tätä sairastavat eivät uskalla puhua asiasta ääneen.

”Ei ole oikein parjata ja loukata mielenterveyshäiriöistä kärsiviä. Juuri tällainen suhtautuminen aiheuttaa sen, että ihmiset pysyvät asiasta hiljaa”, Halsey kirjoittaa twiitissä, jonka näet alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Kanye West kääntyi vaimoaan Kim Kardashiania ja anoppiaan vastaan - "Yrititte vangita minut"

Lue myös: Kanye West ja Kim Kardashian meinasivat tehdä abortin: "Melkein tapoin tyttäreni"

Lue myös: Halseyn tulkinta Disneyn klassikkokappaleesta hurmasi fanit: "Hän näyttää aivan Arielilta!"

Lähde: Popcrush

Kilpailut

Uusimmat