Kuva: All Over Press

Megan Fox ja Machine Gun Kelly rakastuivat ensisilmäyksellä: "Olemme kaksi puolikasta yhdestä sielusta"

23.07.2020 11:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Hollywoodin yksi tämän hetken kuumimmista pareista avaa romanssinsa alkuvaiheita tuoreessa haastattelussa.

Kerroimme kesäkuussa Megan Foxin, 32, alkaneen deittailemaan räppäri Machine Gun Kellyä, 30. Kuukausi parin ensimmäisen julkisen yhdessäesiintymisen jälkeen he karkasivat jo lemmenlomalle Puerto Ricoon. Kaksikko nähtiin hyvin hempeissä tunnelmissa lentokentällä Los Angelesissa.

Nyt Megan Fox ja MGK ovat kommentoineet virallisesti suhdettaan eräässä podcastissa. Pari muistelee hetkeä, jolloin he tapasivat ensimmäisen kerran Midnight in the Switchgrass -elokuvan kuvauksissa. Se oli molempien kertoman perusteella rakkautta ensisilmäyksellä.

- Trailerimme olivat vierekkäin, joten odottelin vain oman trailerini portailla joka päivä, jotta saisin luotua edes yhden katsekontaktin hänen kanssaan. Hänellä on upeimmat silmät, mitä olen koskaan nähnyt, Machine Gun Kelly eli oikealta nimeltään Colson Baker kertoo.

- Sillä sekunnilla, kun olin Colsonin kanssa samassa huoneessa, sanoin hänelle hei ja katsoin hänen silmiinsä, tiesin sillä sekunnilla, että hän oli se, mitä kutsun kaksoisliekiksi. Olen sitä mieltä, että olemme kaksi puolikasta yhdestä sielusta. Sanoin sen hänelle miltei heti. Tunsin sen aivan samantien, Megan Fox jatkaa.

Tapaamisen jälkeen näyttelijäkaunotar kutsui räppärin traileriinsa lounaalle, missä hän kysyi tältä ainakin "900 000" kysymystä.

- Menin heti syvään päähän!

Foxin miltei kymmenen vuotta kestänyt avioliitto päättyi keväällä vain hetki ennen suhdetta räppärin kanssa. Eroa ennen huhuttiin, että Fox olisi pettänyt aviomiestään Brian Austin Greeniä, 46, nousevan rap-tähden kanssa. Green puolusti julkisesti vaimoaan, sanoen kaksikon olevan pelkästään ystäviä. 

Lue myös: Megan Foxista eronnut Brian Austin Green löysi uuden rakkauden? Huhutaan tapailevan mallikaunotarta

Lue myös: Megan Foxia seksualisoitiin jo teininä - Twitter-kansa kauhistui, kun esimerkit iskettiin pöytään

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat