Kuva: AOP

Rakastuneen Megan Foxin ex-aviomies rehellisessä haastattelussa: "Yritän olla lukematta uutisia"

04.08.2020 22:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Parin eroilmoitus tuli toukokuussa. Vain hetki myöhemmin Megan Fox alkoi tapailla rap-artisti Machine Gun Kellyä.

Näyttelijäpari Megan Fox, 34, ja Brian Austin Green, 46, ehtivät olla miltei kymmenen vuoden ajan naimisissa ennen eroa. Ex-pariskunnalla on kolme yhteistä lasta avioliitostaan: Noah, 7, Bodhi, 6, sekä Journey, 3. 

Hollywoodin lempipariskunnan eroilmoitus tuli toukokuussa. Vain muutama viikko eroilmoituksen jälkeen huomattiin, että Fox viihtyi ilmeisen läheisissä tunnelmissa räppäri Machine Gun Kellyn, 30, kanssa. Sittemmin pari on vahvistanut suhteensa medioille.

Brian Austin Green on nyt kertonut tuoreessa haastattelussa, kuinka ex-parin yhteisvanhemmuus toimii.

- Siihen ei ole mitään sääntöjä. Sitä ei voi tehdä oikein tai väärin. Opettelemme matkan varrella. Tärkeintä on, että kommunikoimme vain mahdollisimman paljon. Olen sitä mieltä, että on vanhempien - eli meidän - vastuulla, kuinka ero vaikuttaa lapsiin. Oli se sitten negatiivinen kokemus taikka hyvä, niin että he tuntevat olevansa turvassa ja rakastettuja... ja että he tietävät, että kaikki rakastavat ja kunnioittavat toisiaan, vaikka asiat ovat toisin.

Vaikka Green kertoo vielä parantelevansa eron jälkeisiä haavoja, eikä halua itse astua vielä vakavaan suhteeseen, hän toivoo entiselle rakastetulleen kaikkea parasta.

- Toivon Meganille kaikkea parasta. Haluan hänen olevan onnellinen itsensä ja lasten vuoksi. Se on todella tärkeää. Kukaan ei halua olla sellaisen ihmisen lähellä, joka ei ole onnellinen. Siitä ei tule mitään hyvää. 

Ex-pari alkoi seurustella vuonna 2004. (kuva: AOP)

Kun häneltä kysyttiin, kuinka hän sai tietää Meganin suhteesta räppäri-laulaja Machine Gun Kellyyn, Green antoi sanomallaan ymmärtää sen olevan yksityistä. Hän ei onnekseen saanut tietää suhteesta lehtien etusivuilta.

- Sain tietää siitä omalla tavallani. Sen verran voin sanoa siitä teille.

Green toteaa myös, ettei halua seurata ex-kumppaninsa suhdetta lehtien otsikoista.

- Yritän olla lukematta ja katsomatta mitään uutisia, enkä halua puuttua asioihin. Pidän pääni alhaalla, teen sitä mitä teen ja keskityn lapsiin. Tiedän, että hän aikoo tehdä samalla tavalla.

Lue myös: Megan Foxista eronnut Brian Austin Green löysi uuden rakkauden? Huhutaan tapailevan mallikaunotarta

Lue myös: Maailman seksikkäin nainen onnistui salaamaan synnytyksensä - aviomies paljastaa miten

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat