Maailman seksikkäin nainen onnistui salaamaan synnytyksensä - aviomies paljastaa miten

18.11.2012 16:15 - Rea Tallgren

Brian Austin Green ja Megan Fox ovat kuuluisa pariskunta, jonka vauvauutisia odotettiin Hollywoodissa kuin kuuta nousevaa. Pariskunta onnistui kuitenkin vastoin kaikki odotuksia salaamaan vauvansa syntymän. Kuinka se on mahdollista?

Ryan Seacrest kertoi AT40-ohjelmassaan Megan Foxin ja Brian Austin Greenin saaneen lapsen jo syyskuussa mutta asian tulleen julki vasta hiljattain. Raskaudesta matalaa profiilia pitänyt pariskunta onnistui saamaan lapsen kenenkään huomaamatta vaikka heitä seurataan joka paikkaan paparazzien toimesta.

Green kertoi Seacrestille kaiken johtuneen onnekkaasta sattumasta.

- Reese Witherspoon sai vauvansa päivää aikaisemmin. Kaikki olivat hänen kimpussaan. Me lähdimme sairaalaan saman päivän yönä, ja kuin ihmeen kaupalla, kukaan ei huomannut. Olimme sairaalassa kaksi päivää ja paparazzit väijyivät koko sen ajan Reesea. Pääsimme jopa sairaalasta kotiin, ilman että kukaan huomasi meidän saaneen vauvan. 

Pariskunta nautti tuoreesta vanhemmuudesta kaikessa rauhassa ilman paparazzien linssejä.

- Emme tietenkään kertoneet kellekään, vaan ajattelimme odottaa niin pitkään, että ihmiset tajuaisivat itse meidän saaneen lapsen. Minun tekisi mieli lähettää Reeselle kukkia, Green nauroi.

Ryan Seacrestin AT40 tulee Voicelta sunnuntaisin klo 18 alkaen.

Kilpailut

Uusimmat