Kuva: AOP

Hittisarja ei saanut taaskaan ehdokkuuksia Emmy-gaalassa, 50 Cent suuttui: "Pussatkaa persettäni!"

05.08.2020 15:15 - Senja Rapila

Power-sarja on ollut suosittu katsojien ja kriitikoiden keskuudessa. Silti se on jäänyt viimeisen kuuden vuoden ajan ilman Emmy-gaalan ehdokkuuksia.

Räppäri 50 Cent, 45, on kommentoinut kovaan ääneen sosiaalisessa mediassa sitä faktaa, ettei hänen tähdittämänsä ja tuottamansa suosikkisarja Power ole saanut vieläkään yhtään Emmy-ehdokkuutta. Sarjan ensimmäinen jakso julkaistiin vuonna 2014 ja siitä on tehty tähän mennessä jo kuusi tuotantokautta. Tänä vuonna esitetty kuudes tuotantokausi jää tiettävästi sarjan viimeiseksi.

Sarja on ollut kehuttu niin katsojien kuin kriitikoidenkin puolesta. Silti sarja ei ole kuusivuotisen matkansa aikana saanut yhtään ehdokkuutta Emmy-gaalassa.

"Selvä, tässä se on, minun musta perseeni teille suudeltavaksi. V*tut teidän organisaatiostanne, minua kiinnostaa pelkästään NAACP-palkintogaala", räppäri julisti viimeisimmässä Instagram-postauksessaan.

Räppäri koki edellisvuonna saman kohtalon, kun ohjelma jäi ilman Emmy-ehdokkuuksia. Hän haistatteli tuolloinkin gaalan järjestäjille kovaan ääneen sosiaalisessa mediassa.

"Emmys-gaala voi pussata mustaa persettäni hidastetusti. V*tut heistä, minä olen ykkönen", 50 Cent ärisi viime vuonna Instagram-tilillään.

Voit katsoa julkaistun kuvan alapuolelta.

Lue myös: Rakastuneen Megan Foxin ex-aviomies rehellisessä haastattelussa: "Yritän olla lukematta uutisia"

Lue myös: Olympiavoimistelija Simone Biles esitteli uuden rakkaansa - miltei 40cm pituusero!

Lue myös: Hurjapäänä tunnettu Tom Cruise, 58, haluaa tehdä omat elokuvastunttinsa - harjoittelee vapaa-ajallaan

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat