Kuva: All Over Press

Holland Taylorin, 77, ja Sarah Paulsonin, 45, asumisjärjestelyt hämmentävät - ymmärrätkö miksi?

14.08.2020 18:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Pari on ollut yhdessä jo yli viiden vuoden ajan.

Näyttelijä Holland Taylor, 77, on kertonut tuoreessa haastattelussa muun muassa asumisjärjestelyistään naisystävänsä Sarah Paulsonin, 45, kanssa. Pari on ollut yhdessä jo yli viiden vuoden ajan.

Pandemian aikana he ovat joutuneet muuttamaan arkirutiinejaan aiemmasta. Pariskunta asuu Los Angelesissa omissa taloissaan, jotka ovat vain viiden minuutin ajomatkan päässä toisistaan.

- Nyt vietämme pitkän viikonlopun hänen talossaan, sitten minä olen pari päivää täällä yksin, sitten vietämme päivän täällä... menemme aika lailla edes takaisin, näyttelijä kertoo parin asumisjärjestelyistä.

- Olemme suurimmaksi osaksi ajasta yhdessä, mutta molemmilla on vähän aikaa, jolloin kenellekään ei tarvitse vastata omista teoistaan. Tämä toimii minulle hyvin, koska olen vanhempi ja olen ollut hyvin itsenäinen koko elämäni ajan.

Holland paljastaa haastattelussa, että talosta toiseen liikkuminen on helpottanut hänen oloaan tänä "hyvin, hyvin outona aikana". Hän toteaa myös, ettei pysty palaamaan töiden pariin ennen kuin viruksen vaarat ovat ohitse.

Lue myös: Julkkisparit, jotka ovat syntyneet somen yksityisviestien kautta - arvaatko, kumpi teki aloitteen?

Lue myös: Sarah Paulson, 42, suhteestaan Holland Tayloriin, 74: "Ihmiset varoittivat minua tästä suhteesta"

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat