Kuva: Simelius Simelius

Elias Kaskinen paljasti Mikko Leppilammen erikoisen vessatavan: "Ettei vahingossakaan jäisi jumiin"

17.08.2020 10:15 - Iiro Myllymäki

Elias Kaskinen sai tietää tavasta Tähdet, tähdet -ohjelman kuvauksissa.

Laulaja Elias Kaskinen, 28, osallistui kolme vuotta sitten Tähdet, tähdet -televisio-ohjelmaan ja vei kilpailussa voiton. Nyt mies on muistellut kokemusta Instagramissa, kun ohjelman uusi kausi pyörähti käyntiin Nelosella sunnuntaina.

”Kolme vuotta sitten näihin aikoihin jännitti tosi paljon. Olin treenannut ekan jakson biisiä ja koreografiaa monta viikkoa 24/7 aivan hulluna (tästä muistona ylinopeuskameran kuva Inkoon tieltä, missä laulan Keinutaan 81km/h tuntinopeudessa)”, Kaskinen kirjoittaa.

Mies muistelee, että ohjelmassa tuomarina toimineen Maria Veitolan tapaaminen ”kuumotti” häntä etukäteen, ja hän jakaa päivityksessään myös hauskan yksityiskohdan ohjelman tuolloisen juontajan Mikko Leppilammen vessakäyttäytymisestä.

”Opin ohjelman aikana viihteen tekemisestä monia tärkeitä asioita, kuten että Mikko Leppilampi ei laita vessan ovea lukkoon suoran lähetyksen aikana, ettei hän vahingossakaan jäisi veskiin jumiin kesken lähetyksen!” Kaskinen kirjoittaa.

Mikko Leppilampi (kuva: AOP)

Elias Kaskisen koko päivityksen voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Tämänhetkisellä Tähdet, tähdet -kaudella voitosta kamppailevat Suvi TeräsniskaTommi LäntinenMikko HarjuAbreuHanna PakarinenLeo StillmanPandoraHesaÄijäKatri Ylander ja Konsta Hietanen.

Lue myös: Elias Kaskinen hajotti yhtyeensä ja aloittaa nyt soolouran - päätös oli sokki bändikavereille

Lue myös: Elias Kaskinen yllätti uudella viileällä hiustyylillään - "Näytät nuoremmalta"

Kilpailut

Uusimmat