Kuva: AOP

Cardi B jakoi Melania Trumpin vanhan alastonkuvan - syynä kiista republikaanivaikuttajan kanssa

27.08.2020 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Cardi B:n roisi WAP-hitti on jakanut mielipiteet voimakkaasti.

Räppäreiden Cardi B:n, 27, ja Megan Thee Stallionin, 25, WAP-megahitti on herättänyt voimakkaita reaktioita puolesta ja vastaan. Siinä missä monet ylistävät kappaleen suorasukaista seksuaalisuutta edistykselliseksi naisten kannalta, monet ovat kavahtaneet kappaletta juuri sen sanoitusten takia. Jo kappaleen nimi on hyvin provosoiva, sillä se tulee sanoista "wet ass pussy", joilla kuvataan kostunutta vaginaa.

Nyt Cardi B on ajautunut poliittissävytteiseen kiistaan, jonka tuoksinassa nainen on jakanut Twitterissä Yhdysvaltain ensimmäisestä naisesta Melania Trumpista, 50, aikanaan otetun alastonkuvan. Kiista sai alkunsa siitä, kun republikaanipuolueessa vaikuttava politiikan kommentaattori ja YouTube-persoona DeAnna Lorraine otti kantaa WAP-kappaleeseen ja sanoi sen olevan ällöttävä ja vievän koko naissukupuolen sata vuotta taaksepäin. Lorraine jatkoi samasta aiheesta sen jälkeen, kun Melania Trump oli pitänyt puheensa republikaanien puoluekokouksessa.

”Amerikka tarvitsee paljon enemmän Melania Trumpin kaltaisia naisia kuin Cardi B:n kaltaisia naisia”, Lorraine twiittasi.

Cardi B vastasi tähän twiittiin ottamalla esille Melania Trumpin menneisyyden mallina, joka poseerasi myös alastonkuvissa nuoruudessaan.

”Eikö hän myynytkin hänen WAPiaan?” Cardi B kirjoitti Twitterissä viitaten hittibiisinsä nimeen.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Cardi B ei lopettanut tähän, vaan jakoi vielä yhden alastonkuvankin Melania Trumpista, tosin nännit sensuroiden. Kuvan yhteydessä nainen vielä siteerasi WAP-kappaleensa sanoja. Kuva oli otettu ranskalaislehti Maxiin vuonna 1995, kun tuleva Yhdysvaltain ensimmäinen nainen oli 25-vuotias.

Presidentti Donald Trump, 74, on aiemmin puolustanut puolisonsa päätöstä poseerata paljastavissa kuvissa.

- Melania oli yksi suosituimmista malleista ja hän oli monissa kuvauksissa, kuten lehtien kansissa ja isoissa julkaisuissa. Tämä kuva otettiin eurooppalaiselle lehdelle ennen kuin tutustuin Melaniaan. Euroopassa tällaiset kuvat ovat hyvin muodikkaita ja yleisiä, Trump sanoi vuonna 2017, kun New York Post oli julkaissut kyseisiä kuvia.

Cardi B:n ja Megan Thee Stallionin WAP on ollut kaksi viikkoa Billboard-listan ykkösenä Yhdysvalloissa. Kappaleen musiikkivideo herätti huomiota muun muassa Kylie Jennerin esiintymisellä, joka sai monet allekirjoittamaan vetoomuksen naisen poistamiseksi musiikkivideolta. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Cardi B:n erikoinen kampaus sai someväen leuat loksahtamaan: "Tulee mieleen ystävänpäivä"

Lue myös: Kohukappale nousi listaykköseksi - Cardi B halusi palkita kollegansa ökylahjalla

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat