Kuva: AOP

Tom Cruise hyppäsi vuorenrinteeltä moottoripyörällä Norjassa - katso video hurjasta stuntista

07.09.2020 15:45 - Roy Kokkonen

Tom Cruise on parhaillaan Norjassa kuvaamassa Mission: Impossible 7 -elokuvaa. Video näyttelijän ilmalennosta on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa.

Näyttelijä Tom Cruise, 58, on parhaillaan Norjassa kuvaamassa Mission: Impossible 7 -elokuvaa. Cruise on tunnettu siitä, että hän tekee vaativat ja vaarallisetkin stunttinsa itse. Norjan yleisradioyhtiö NRK jakoi tähden viimeisimmästä tempusta hurjan videon.

Videolla näkyy, kun Cruise ajaa moottoripyörällä vuoren huipulle pystytettyä valtavaa ramppia pitkin ja hyppää rinteeltä. Ilmalennon aikana hän avaa laskuvarjon, jonka avulla tähti leijailee maahan. NRK:n video on lähtenyt leviämään myös Twitterissä.

Elokuvaa kuvataan Norjan länsirannikolla Møren ja Romsdalin läänissä. Kyseinen stuntti tapahtui Helsetkopen-vuorella, joka on korkeimmalta kohdaltaan 1246 metriä merenpinnan yläpuolella.

- Se tapahtui hyvin nopeasti. Hän nousi vuorelle helikopterin kyydillä, ja sen jälkeen, kun helikopteri laskeutui maahan, hän lensi rampilta moottoripyörän kyydissä, kertoo stunttia paikan päällä seuraamassa ollut elokuvafani Ole Ringdal NRK:lle.

Stunttia kuvattiin useampaan otteeseen. Cruise hyppäsi rampilta yhteensä neljä kertaa. Paikan päällä seuraamassa oli noin 100-200 ihmistä.

Katso video alta tai täältä:

Lue myös: Tom Cruise kyllästyi viivytyksiin - vuokrasi luksusristeilijän kuvauksia varten yli 560 000 eurolla

Lue myös: Hurjapäänä tunnettu Tom Cruise, 58, haluaa tehdä omat elokuvastunttinsa - harjoittelee vapaa-ajallaan

Lähde: NRK

Kilpailut

Uusimmat