Kuva: AOP

Kimin Playboy-kuvaukset, lyhyt vankilareissu: Muistatko Kardashianit-sarjan ikimuistoiset hetket?

10.09.2020 19:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Keeping up with the Kardashian lopetetaan vuonna 2021.

Kardahian-Jenner-klaanin elämästä kertova tosi-tv-sarja Keeping up with the Kardashians eli Kardashianit lopetetaan 14 vuoden jälkeen. Asiasta ilmoitti Kim Kardashian omalla Instagram-tilillään, jossa hän kiitteli faneja suuresti siitä, että nämä ovat olleet mukana perheen elämän monissa käänteissä. 

"Ilman tätä sarjaa, en olisi tässä missä olen nyt. Olen äärettömän kiitollinen kaikille, jotka ovat katsoneet sarjaa ja tukeneet minua ja perhettäni näiden 14 vuoden aikana. Tämä sarja teki meistä niitä ihmisiä, joita nyt olemme ja sillä on ollut suuri rooli elämämme ja työuriemme muokkaantumisessa", hän muun muassa totesi julkaisussa.

Vuosien saatossa sarjassa on nähty monenlaisia hetkiä. Draamalta, surulta ja ilolta ei ole vältytty ja niiden mielenkiintoisessa kombossa lieneekin sarjan suosion salaisuus. 

Glamour-sivusto kokosi yhteen muutamia ikimuistoisia hetkiä vuosien varrelta, miten on muistatko sinä nämä?

Vuonna 2008 Khloé Kardashian tuomittiin vankilaan 30 päiväksi rattijuopumuksen vuoksi. Hänet vapautettiin kuitenkin kolmen tunnin jälkeen. Syynä olivat vankilan liian vähäiset paikkamäärät. 

Tuoreimmalla kaudella Kimin ja Kourtneyn riita äityi niin pahaksi, että he kävivät toisiinsa jopa fyysisesti käsiksi. Tapaus nousi myös lehtien otsikoihin. 

Vuonna 2012 Kourtney synnytti tyttärensä Penelopen. Synnytys kuvattiin sarjaan ja siinä nähdään, kuinka Kourtney itse veti tyttärensä maailmaan. 

Vuonna 2009 Khloé avioitui Lamar Odomin kanssa. Suhde oli kestänyt vain kuukauden ennen häitä. Se kuitenkin jatkui aina vuoteen 2013 saakka, jolloin päättyi eroon pettämiskohujen saattelemana. 

Kim poseerasi vuonna 2007. Hänen miehensä Kanye West ei ole ollut menneisyyden teosta innoissaan. Julkisuudessa hän on muun muassa todennut, että hänen lapsensa eivät koskaan kyseisen lehden kuvissa poseeraa. 

Vuonna 2013 West järjesti uskomattoman kosintahetken Kim-rakkaalleen. Kaikki tämäkin nähtiin tietenkin sarjassa. Suureellinen tapahtuma järjestettiin suurella stadionilla ja paikalla oli tietenkin koko perhe. Pariskunnan häitä juhlittiin vuonna 2014. 

Lue myös: Kardashianien kiusallinen haastattelu tallentui videolle: "Tämän takia he riitelevät"

Lue myös: Kendall ja Kylie Jenner ovat varttuneet tv-kameroiden kuvatessa - katso video vuosien varrelta

Lue myös: Kardashianin klaani ikuistettiin samaan kuvaan - spekulaatiot erään siskon kohdalla alkoivat heti

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat