Kuva: AOP

Kendall ja Kylie Jenner ovat varttuneet tv-kameroiden kuvatessa - katso video vuosien varrelta

24.06.2020 16:45 - Roy Kokkonen

Kardashianit-sarjan alkaessa Kendall oli 12 ja Kylie vasta 10-vuotias. Koostevideo näyttää, kuinka he ovat muuttuneet.

Kardashianit-tosi-tv-sarjaa on tehty 18 tuotantokautta. Kardashian-Jennerin perhettä seuraava sarja sai alkunsa vuonna 2007 ja sen 19. tuotantokautta kuvataan parhaillaan.

Kim, Kourtney ja Khloé Kardashianin puolisisaret Kendall, 24, ja Kylie Jenner, 22, ovat kasvaneet lapsista aikuisiksi tv-kameroiden edessä. Sarjan alkaessa Kylie oli vasta 10 ja Kendall 12-vuotias.

Kardashianeita esittävä suoratoistopalvelu Huey on jakanut YouTubessa koostevideon, jossa seurataan Kendallin ja Kylien vaiheita ensimmäisestä tuotantokaudesta viimeisimpään. Matkan varrella näkyy heidän lapsuudenleikkejään, teini-iän kapinointia ja kasvua kohti sisarusparin nykyisiä työuria.

Kylie Jenner on tullut tunnetuksi paitsi tosi-tv-tähtenä myös meikkimogulina, jonka omaisuus on noussut säännöllisesti otsikoihin. Talouslehti Forbes on listannut hänet kahdesti maailman nuorimmaksi itse omaisuutensa tehneeksi miljardööriksi.

Keväällä lehti kuitenkin paljasti, että todellisuudessa hän ei olekaan miljardööri, vaan on vääristellyt tietoja, jotta hänen omaisuutensa vaikuttaisi suuremmalta.

Kendall Jenner puolestaan on menestyvä malli, joka on esiintynyt muun muassa New Yorkin, Pariisin ja Milanon muotiviikoilla.

Katso video alta tai täältä:

Lue myös: Kardashianit suojelevat salaisuuksiaan - hiljensivät Caitlyn Jennerin hillittömällä uhkasakolla

Lue myös: Kylie Jenner ei olekaan miljardööri, takana hurja tuhlausputki - käytti 100 miljoonaa alle vuodessa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat