Kuva: AOP

Pamela Tola ei tiedä, onko seuraava kumppani mies vai nainen - Lauri Tilkanen antoi tykkäyksen

15.09.2020 12:15 - Iiro Myllymäki

Pamela Tola pohtii Instagramissa, että häntä kiinnostaa aidon yhteyden luominen, ei sukupuoli.

Näyttelijä Pamela Tola, 38, on julkaissut Instagramissa avoimen kirjoituksen, jossa hän pohtii muun muassa ihmisoikeuksia ja omaa tunne-elämäänsä. Kesäkuussa Tola ilmoitti eronneensa aviomiehestään Lauri Tilkasesta, 32, ja nyt nainen kirjoittaa, ettei voi tietää, onko tuleva puoliso mies vai nainen.

”Sehän vasta jännittävää on. Mistä sitä voisi tietää, jos enemmän kiinnostaa todellinen yhteys ihmisten välillä kuin se, miltä joku, se tai toi toinen näyttää. Jos laittaa silmät kiinni, kukaan ei näytä miltään. Mut tuntuu ehkä vielä enemmän kuin sillon ku oli silmät auki”, Tola kirjoittaa.

Pamela Tola kertoo pohtineensa ihmisoikeuksia ohjatessaan Elisa Viihteeseen tulevaa alkuperäissarjaa Mädät omenat. Tola ohjaa trillerisarjan yhdessä Marja Pyykön kanssa. Tola harmittelee tekstissään yhteiskunnan väkivaltaisuutta ja henkisen väkivallan tunnistamisen hankaluutta.

”Sanonpa nyt sen, että yhteiskuntamme on sairas. Syy ei suinkaan aina ole siinä ihmisessä, joka herkkyyttään oireilee ja sairastuu esimerkiksi mielenterveydellisiin ongelmiin. Terve ihminen ei kestä sairasta ympäristöä. Ympäristöä, joka on epäluonnollinen. Olkoon jokaisella ihmisellä oikeus rakastua ja rakastaa ketä haluaa”, Pamela Tola kirjoittaa.

Naisen päivityksen voit katsoa kokonaisuudessaan alta. Jos se ei näy, klikkaa tästä.

Päivityksen tykkääjien joukossa on muun muassa Tolan ex-puoliso Lauri Tilkanen sekä Maria Veitola ja Roope Salminen. Erosta kertoessaan Tola ja Tilkanen painottivat, että jäävät hyviin väleihin keskenään. Ex-parilla on yksi yhteinen lapsi.

Lue myös: Pamela Tola ja Lauri Tilkanen: Ero!

Lue myös: Pamela Tola avautuu ulkonäön vaikutuksesta uraansa: "Ei ole koko totuus kenestäkään"

Kilpailut

Uusimmat