Kuva: MTV3

Masked Singerin kulisseissa sattunut tapaus osoittaa, kuinka vaikeaa hahmojen tunnistaminen on

19.09.2020 17:15 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Aina edes Masked Singer -esiintyjien lähipiirissä ei ole tunnistettu heitä.

Masked Singer Suomi jatkuu lokakuussa uuden kauden jaksoin. Panelistien joukossa nähdään tälläkin kaudella Maria Veitola. Hän huomauttaa, että arvuuttelu oli tällä kertaa entistäkin haastavampaa. Samaan mielipiteeseen yhtyvät muutkin panelistit. 

Panelistit ja juontaja ovat kuitenkin arvuuttelemassa ilman Googlea ja Twitteriä. Jotain mysteerisistä hahmoista kertoo myös viime kaudella sattunut tilanne.

- Viime kaudella oli esimerkiksi sellainen tilanne, että yhden hahmona olleen artistin manageri tai levy-yhtiön pr-tyyppi ehdotti häntä, että "ottakaa hänet ensi kaudelle". Jaksoja oli tullut jo ulos. Edes levy-yhtiön edustaja ymmärtänyt, että hän oli siellä puvun sisällä, vaan tarjosi häntä seuraavalle kaudelle. Se oli minusta aika hyvä!, Veitola naurahtaa. 

Myös juontaja Ilkka Uusivuori arvioi Voice.fi:n haastattelussa hahmojen olevan vaikeammin arvattavissa kuin ensimmäisellä kaudella. 

- Tulee jäätävä pommi - pari, kolmekin. Voin rehellisesti sanoa, että ensimmäisellä tuotantokaudella tiesin ehkä neljä suunnilleen toisen jakson aikana. Lauluäänistä tiesin Sami Hedbergin ja Palefacen (Karri Miettinen). Mikael Jungneria en olisi tiennyt ikinä, Uusivuori kertoo. 

Lue myös: Maria Veitolalla oli yksi erityinen ehto, joka sai hänet osallistumaan Masked Singeriin

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat