Kuva: MTV3

Maria Veitolalla oli yksi erityinen ehto, joka sai hänet osallistumaan Masked Singeriin

15.09.2020 17:30 - Henna Koste

Maria Veitola on jälleen arvuuttelemassa Masked Singer -hahmoja.

Masked Singer Suomi -ohjelma alkoi viime lauantaina avausjakson merkeissä. Alkavalla kaudella panelistien joukossa nähdään jälleen myös Maria Veitola. Hän paljasti ohjelman lehdistötilaisuudessa, että ensimmäisellä kaudella hän esitti pukeutumiseen liittyvän ehdon, jotta saattoi osallistua panelistikaartiin. Hän suosii suomalaisia vaatteita ja etenkin vaatesuunnittelijaopiskelijoiden luomuksia. 

- Sanoin, että minun pitää saada pukeutua överimmin kuin koskaan. Tämä ohjelmahan sen kestää. Sellaisia paikkoja, missä saa pukeutua tosi överisti töissä on tosi vähän. Olen tehnyt sitä tosi nuoresta asti ja se on ollut minulle tärkeä arvo, että käytän suomalaisten suunnittelijoiden ja vaatesuunnittelijaopiskelijoiden vaatteita töissä. Minusta se on kivaa. Se tarkoittaa myös sitä, että itse saan nauttia muodista ja erikoisista uniikeista vaatteista, Veitola sanoo. 

Hän huomauttaa, että yökylään hän ei tohtisi mennä "ihmeluomuksissa", koska silloin huomio kiinnittyisi vääriin asioihin. 

- Minulla on stylistina Minttu Vesala. Hänen kanssaan olen tehnyt aiemminkin urallani paljon yhteistyötä. Minttu nuo asut funtsii. Hän oli mukana jo ekalla kaudella ja loihtii tälläkin kaudella lookit. Toki ydessä mietimme niitä, Veitola sanoo. 

Eivätkä Veitolan asut ole jääneet huomiotta. Yksi palaute on hänellä varsin tuoreessa muistissa. 

- Viimeksi tänä aamuna törmäsin sellaisiin isänsä kanssa liikkuneisiin lapsiin, jotka halusivat puhua Masked Singeristä ja nimenomaan minun vaatteistani. Se on hauskaa, että se on yksi viihdeohjelman elementti, että ihmiset odottavat, mitähän sillä on nyt päällään, Veitola naurahtaa. 

Lue myös: Masked Singer palaa ruutuun - suosikkinäyttelijä liittyy panelistien joukkoon

Kilpailut

Uusimmat