Kuva: AOP

Sara ja Mikko Parikan kuopus täytti puoli vuotta - äiti ylistää vauvan nopeaa kehitystä

01.10.2020 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

"Hän takaa sen, että tulee elettyä hetkessä", Sara Parikka muun muassa kirjoittaa.

Sara Parikka, 29, julkaisi muutama päivä sitten Instagram-sivullaan kuvan hänen ja Mikko Parikan, 31, Melina-vauvasta, joka täytti tuolloin puoli vuotta.

"Puolet vauvavuodesta kasassa. Melina on ihanan pippurinen pieni, jota ihaillaan kilpaa! Hän takaa sen, että tulee elettyä hetkessä", Sara Parikka kehui kuvan yhteydessä.

Blogissaan Parikka on pohtinut kolmannen lapsen vauva-aikaa.

"Melina on ollut ensimmäisestä päivästä lähtien temperamenttinen ja pippurinen. Hän osaa ilmaista, jos joku asia ei miellytä ja tämä takaa sen että elämme jatkuvasti hetkessä", Parikka muun muassa kirjoittaa ja jatkaa:

"En ole kokenut väsymystä raskaaksi, koska ollaan vuoroteltu paljon.. Nyt viimeisen kuukauden olen ollut väsynein ja odotan jo sitä, että saan yöunet takaisin kokonaan"

Lopuksi Sara Parikka vielä ylistää sitä, kuinka taitava lapsi on ollut.

"Melina on taitava pikkukirppu. Hän oppi kääntymään ennen 3kk ikää (!!!!!!), ryömii nopeasti, hakee konttausasentoa, kiljuu mielellään ja juttelee tää-tää-tää. Lemppareita on kun saadaan vieraita, käydään kävelyllä ja hän saa seurailla vaunuista tai kun pääsee illalla potkimaan kylpyyn. Hampaita on odoteltu jo kuukauden päivät, joten jospa niitä tulisi sitten kerralla monta."

Näet kuvan alta tai täältä.

Lue myös: "Vuodessa pikkuinen muutos" - Mikko Parikka jakoi upeasta kodistaan ennen ja jälkeen -videon

Lue myös: Mikko Parikan perhekuvat hurmasivat seuraajat - "Voiko suloisempaa olla!"

Lähde: Sara Parikka

Kilpailut

Uusimmat