Kuva: AOP

Carl-Kristian Rundman paljastaa hauskan faktan nimestään: "Tulee hassuja tilanteita"

27.10.2020 18:15 - Henna Koste

Näyttelijä tunnetaan monissa ympyröissä lempinimellään, jonka juuret vievät lapsuuteen.

Näyttelijä Carl-Kristian Rundman, 59, tunnetaan niin tv-sarjoista, elokuvista kuin teatterilavoiltakin. Mies kertoi kuulumisiaan Satu Kotosen Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa. "Rundiksena" tunnettu näyttelijä kertoi, että peri lempinimensä aikanaan isoveljeltään.

- Kyllä kaikki varmaan sanoo Rundis, mutta sehän on tietysti vähän hassu nimi. Tietty kokonimenikin on niin vaikea lausua, että mieluummin sitten se Rundis. Siitä tulee joskus hassuja tilanteita, jos olen ulkomaalaisten kanssa tekemisissä, mies kertoo. 

Hän paljastaa, että silloin hän välttelee Rundis-nimeä. 

- Ehdotan, että he voisivat kutsua minua nimellä Carl. Se toimii englanninkielisten kanssa ihan mainiosti. Joskus on tilanteita, että on ulkomaalaiset vieraat ja kaverini kutsuvat minua Rundikseksi. Vieraat ovat aika lailla hämillään kenestä puhutaan ja mistä on kyse. 

Lempinimeään mies on kantanut pitkään. 

- Isobroidia kutsuttiin sillä nimellä. Pikkupojat, kaveripiiri katsoi ylöspäin isoja poikia. He halusivat alkaa kutsua minua myös Rundikseksi. Sieltä se nimi tuli, kun olin noin 11-vuotias. Se on jäänyt. Isoveli on päässyt nimestä eroon, Rundman naurahtaa. 

Kuuntele jakso täältä.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Anu Sinisalo tapasi vanhan opettajansa ja kommentti jäi mieleen: 'Hän ei sanonut sitä pahalla'

Kilpailut

Uusimmat