Kuva: AOP

Khloé Kardashian sai keväällä koronatartunnan - kärsi oireista, jotka saivat läheiset pelkäämään

29.10.2020 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Muun muassa Khloén sisko Kim Kardashian kertoi olevansa todella huolissaan siskostaan.

Uutisoimme elokuussa uudesta Kardashianit-sarjan trailerista, joka antoi viitteitä siihen suuntaan, että Khloé Kardashian, 36, olisi mahdollisesta sairastanut koronan. 

Tuolloin julki tulleessa trailerissa nähtiin lyhyt pätkä, jossa Khloé yskii sängyllä. Samalla paljastui myös, että Khloélta oli otettu koronavirus-testi. 

Nyt asiaan on saatu varmuus, kun sarjan uudessa tiiserivideossa Kardashian itse kertoo saaneensa positiivisen koronatestituloksen. 

- Sain juuri tietää, että minulla on korona. Olen nyt ollut vain huoneessani. Paranen tästä kyllä, mutta muutaman päivän ajan olo oli todella huono, hän kertoi julkaistulla videolla.

Pätkässä pääsee ääneen myös Kim-sisko, joka kertoo pelänneensä siskonsa puolesta.

- Olen melko varma, että Khloélla on korona, sillä hän on niin sairas. Olen todella peloissani hänen puolestaan, koska voin kertoa, että hän itse on peloissaan ja hermostunut tästä. 

Kardashianin oireisiin kuului muun muassa oksentelua, yskimistä, vapinaa, kuumia- ja kylmiäaaltoja sekä kovaa päänsärkyä. 

- Tämä päänsärky on ollut pahinta koskaan. Olen kärsinyt migreenistä ja tämä ei ollut sellaista.  Yskiessäni sen sijaan tuntui, kuin keuhkoni olisivat tulessa, Kardashian kertoo.

Koko pätkän pääset katsomaan alta. 

Parhaillaan esitettävä Kardashianit-sarja päättyy ensi vuonna. Kim Kardashian ilmoitti asiasta syyskuun alkupuolella. 

"Ilman tätä sarjaa, en olisi tässä missä olen nyt. Olen äärettömän kiitollinen kaikille, jotka ovat katsoneet sarjaa ja tukeneet minua ja perhettäni näiden 14 vuoden aikana. Tämä sarja teki meistä niitä ihmisiä, joita nyt olemme ja sillä on ollut suuri rooli elämämme ja työuriemme muokkaantumisessa," Kardashian kirjoitti jakamassaan Instagram-päivityksessä.

Sarjan aikana katsojat ovat päässeet todistamaan monenlaisia "kohuja" sekä ikimuistoisia hetkiä. Muutaman niistä näet täältä.

Lue myös: Kardashianit hinnoittelivat itsensä ulos tv:stä - aikovat tuplata tienestinsä suoratoistolla

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat