Kuva: AOP

Kim Kardashianin julkaisema kuva hämmensi seuraajat: "Mihin kätesi katosi?"

02.11.2020 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Julkaisussa Kardashian poseeraa yhdessä siskojensa, Kourtneyn ja Khloén kanssa.

Kim Kardashian juhli viime viikolla hulppeasti 40-vuotissyntymäpäiväänsä. Hän lennätti läheisimmät ystävänsä ja perheenjäsenensä yksityiselle saarelle juhlimaan ja sai aikaan suuren kohun. Yksi kritisoijista on Pierce Morgan, jonka mukaan teko oli hyvin tahditon maailmanlaajuisen pandemian aikana.

”Nämä päivitykset ovat niin kuvottavia, että haluan oksentaa. Ihan kuin olisimmekaan tarvinneet enempää vahvistusta sille, mikä hemmoteltu ja tahditon imbesilli hän on”, Morgan kirjoitti.

Juhlien saama kritiikki ei ole ainoa syy sille, että Kardashian on ollut otsikoissa. Hän on jakanut innokkaasti kuvia juhlistaan ja etenkin erään kuvan kohdalla fanit ovat vakuuttuneita siitä, että Kardashian on käsitellyt kuvaa. 

Julkaistussa otoksessa Kardashian poseeraa yhdessä siskojensa, Khloén ja Kourtneyn kanssa. Hän on asettanut toisen kätensä Kourtneyn olkapäälle, toisen Khloén vyötäisille, tai siellä sen pitäisi olla, siitä vain puuttuu osa.

Tämä puuttuva käsi onkin saanut monet vakuuttumaan siitä, että kuvia on muokattu runsaasti.

"Missä ihmeessä on Kimin käden loppuosa?"

"Missä on Kimin käsi?"

"Hyvin muokattu, Kim."

Alta pääset katsomaan kuvan sekä aiheesta käydyn Twitter-keskustelun. Jos otos ei näy, löydät sen myös täältä. Miten on, keksistkö sinä selitystä tälle?

Lue myös: 40 vuotta täyttänyt Kim Kardashian joutui tylytyksen kohteeksi julkaistuaan bikinikuvia

Lue myös: Kim Kardashian tänään 40 vuotta - katso, kuinka hän on muuttunut kohujulkkiksesta maailmantähdeksi

Kilpailut

Uusimmat