Kuva: Kuvakaappaus/TikTok

Poliisikoira Mattis hurmaa somessa - loukkaantui vakavasti pudottuaan yhdeksän metrin korkeudesta

03.11.2020 10:45 - Roy Kokkonen

Mattis-koiran ja sen ohjaajan julkaisemia videoita seuraavat miljoonat ihmiset.

6-vuotias poliisikoira Mattis ja hänen ohjaajansa Mark Tappan julkaisevat työpäivistään suosittuja videoita TikTokissa. Koiralla ja konstaapelilla on palvelussa 2,7 miljoonaa seuraajaa ja heidän videoistaan on tykätty yhteensä yli 48,9 miljoonaa kertaa.

Kaksikko osallistuu ahkerasti palvelussa kiertäviin trendeihin ja haasteisiin. Samalla videoilla esitellään Mattisin tarkkaa hajuaistia ja muita poliisikoiran ominaisuuksia.

Koira loukkaantui virantoimituksessa

Mattis-koiran ura meinasi päättyä traagisesti vuonna 2016, kun se putosi rinteeltä yli yhdeksän metrin korkeudesta takaa-ajotilanteessa. Epäilty, jonka perässä Mattis juoksi, hyppäsi tienlaidassa olleelta rinteeltä, ja Mattis seurasi perässä.

Ilmalennon jälkeen Mattis laskeutui pudonneen epäillyn päälle ja vartioi tätä, kunnes poliisit ja ensihoito saapuivat paikalle. Epäilty kiidätettiin sairaalaan, eikä Mattiskaan selvinnyt ilman vammoja.

Koiran maksa repesi rytäkässä, ja sen kärsimät vammat vaativat leikkausta. Koira selvisi leikkauksesta, ja se palkittiin virantoimituksessa loukkaantuineille poliiseille myönnettävällä purppurasydän-palkinnolla.

@k9_mattis

Inspired by @guywiththedog  I thought mine was broken. ##k9 ##PerfectAsIAm ##dogsoftiktok ##transition @pitvipersunglasses

♬ Fat Joe - All the Way Up -  ? ? ?  ??

Lue myös: Suomi mainittu! Helsinki-Vantaan koronakoirat ihastuttavat maailmalla

Lue myös: Pörröinen toyvillakoira sai somen rakastumaan - verrattiin muun muassa Star Wars -hahmoihin

Lähde: TikTok: k9_mattis

Kilpailut

Uusimmat