Kuva: Emmi Moilanen

Suomalaisjuontajasta leviää erikoinen pilavideo YouTubessa: ”Ensimmäinen reaktio oli säikähdys"

05.11.2020 12:15 - Iiro Myllymäki

Rea Tallgrenin Olet mitä syöt -jaksosta on julkaistu video suositulla YouTube-kanavalla.

Ysärin Keskipäivää juontava Rea Tallgren osallistui MTV3:n Olet mitä syöt -ohjelmaan elämäntapamuutoksen toivossa. Pippa Laukan luotsaamassa ohjelmassa keskityttiin niin viikonloppunapostelun vähentämiseen kuin liikunnan lisäämiseenkin.

Terveempien elämäntapojen lisäksi ohjelmasta on jäänyt käteen nyt myös hieman yllättävääkin nettisuosiota. YouTubessa suosittuja pilavideoita julkaiseva Juufin-nimimerkki on julkaissut humoristisen, uudelleen editoidun pätkän yhdestä Olet mitä syöt -jakson kohtauksesta. ”Saat avata silmät…” -nimisellä videolla Pippa Laukka tuo Rea Tallgrenin pöydän ääreen katsomaan, miltä hänen uusittu ruokavalionsa tulee näyttämään. Videon näet alta tai tästä linkistä.

Sekä Rea Tallgren että Pippa Laukka ovat nähneet netissä kiertävän videon ja nauraneet sille antaumuksella. Tallgren sai kuulla videosta ensimmäisenä ystävältään, joka niin ikään nähdään kyseisellä videolla.

- Ensimmäinen reaktioni oli säikähdys, että mitä tämä nyt on ja onko tämä joku ilkeä video - mutta sitten kun katsoin sen, alkoi naurattaa ihan hulluna, Tallgren kertoo Voice.fi:lle.

Nainen laittoi heti viestiä Pippa Laukalle, joka räjähti huutonauruun.

”Jos nauruun voi kuolla, niin nyt se tapahtuu”, Laukka kommentoi.

Videota on katsottu noin puolessa vuorokaudessa jo yli 30 000 kertaa. Juufinin kanavalla on yli 85 000 tilaajaa. Juufin on erikoistunut suomalaisten tosi-tv-ohjelmien kommentointiin videoillaan. Esimerkiksi hänen Temptation Island Suomi -videonsa ovat nousseet suureen suosioon.

Rea Tallgren ihailee videon tekijän kekseliäisyyttä.

- Tämä oli suuri kunnia ja olen nauranut tälle nyt puoli vuorokautta. Uskomatonta, että joku on katsonut ihan tavallisen jakson niin raikkain silmin, että on onnistunut löytämään sieltä tällaista piilotettua komiikkaa, Tallgren sanoo.

Rea Tallgren on jakanut aiheeseen liittyen myös Instagram-päivityksen. Voit katsoa sen alta tai tämän linkin takaa.

Lue myös: Olet mitä syöt -ohjelmassa ennennäkemätön päätös - Pippa Laukan ele saa Rea Tallgrenin kyyneliin

Lue myös: Rea, 33, on onnellisesti naimisissa - näkee miestään vain muutaman kerran vuodessa

Voice.fi, Ysäri ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat