Kuva: All Over Press

Fanit eivät sulata Johnny Deppin potkuja - adressilla valtava määrä allekirjoituksia

10.11.2020 14:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Depp ilmoitti vastikään, että on pyynnöstä eronnut Ihmeotukset-elokuvasarjasta.

Hollywood-tähti Johnny Depp, 57, ilmoitti muutama päivä sitten, että hän on eronnut suositusta Ihmeotukset-elokuvasarjasta oikeuskohujen vuoksi. Elokuvat, joissa Depp esitti velho Gellert Grindelwaldia, sijoittuvat samaan maailmaan kuin jättisuositut Harry Potter -leffat.

- Ensinnäkin, haluan kiittää teitä kaikkia, jotka olette tukeneet minua. Haluan myös ilmoittaa, että Warner Bros on pyytänyt minua eroamaan Grindelwaldin roolista ja olen kunnioittanut sitä pyyntöä, Depp kertoi avoimessa kirjeessään.

Ero oli juontanut juurensa kohuttuun oikeudenkäytiin, jossa Depp oli hävinnyt The Sun -lehdelle. Depp oli haastanut lehden oikeuteen kunnianloukkauksesta, mutta oikeus oli katsonut tapauksen lehden eduksi. Deppin ex-vaimo Amber Heard, 34, jonka kanssa Depp taistelee myös oikeudessa, oli toimittanut todisteita, joiden avulla lehti oli voittanut tapauksen

Uutisoimme vastikään, että Deppin fanit vaativat myös Heardille potkuja, sillä heidän mielestään Heard on pahoinpitelijä ja valehtelija. Nyt fanit ovat nostaneet mellakan myös Deppin potkuista ja vaativatkin miehen paluuta Grindelwaldiksi adressin kautta.

Kyseinen adressi on suunnattu Ihmeotukset-elokuvien tuotantoyhtiölle Warner Brosille ja sen on allekirjoittanut jo yli 125 000 fania.

"Warner Bros, haluamme Johnny Deppin takaisin Gellert Grindelwaldiksi. Jos ette kuuntele yleisöä, boikotoimme elokuvaa", vaatimuksessa kirjoitetaan.

Warner Bros ei ole vielä kommentoinut asiaa mitenkään.

Lue myös: Johnny Depp hävisi oikeudessa - ex-vaimo Amber Heard toimitti todisteita Deppia vastaan

Lue myös: Taloudenhoitaja todisti oikeudessa: 'En nähnyt Johnny Deppin satuttavan koskaan Amber Heardia'

Lue myös: Johnny Depp joutui eroamaan suosikkiroolista - fanit vaativat myös ex-vaimolle potkuja

Uusimmat