Kuva: AOP

Me Naiset: Sami Yaffa kosi Meeri Koutaniemeä noustuaan avannosta - 'Hän on nuoruuden eliksiiri'

12.11.2020 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Koutaniemi ja Yaffa tapasivat ensimmäisen kerran keväällä 2016.

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi, 33, ja muusikko Sami Yaffa, 57, menivät naimisiin vuonna 2017.

Yaffa paljastaa nyt Me Naiset -lehdelle, että kosintahetki oli ollut varsin ikimuistoinen.

"Oikea hetki koitti mökillä Kuusamossa joulupäivänä. Ajattelin: tämä se on. Kosin avannosta noustessani. Olimme ilkosillamme laiturilla. Meeri sanoi: ’Joo! Mennään saunaan’."

Yaffa myös kertoo Me Naisille, että Koutaniemi tuo hänelle onnen joka ikinen aamu, päivä ja ilta.

"Meeri on muuttanut elämäni kertaheitolla. Elän paljon terveellisimmin, olen terveempi ja tasapainoisempi. Ihoni on parantunut. Nuoruuden eliksiiri tämä Koutaniemi. Joku noita se on."

Tapaamishetki

Viime keväänä pariskunnan ensimmäisestä tapaamisesta tuli kuluneeksi neljä vuotta. Vuosipäivän kunniaksi Koutaniemi paljasti sosiaalisessa mediassa, millainen kaksikon ensikohtaaminen oli ollut:

"Päivälleen neljä vuotta sitten istuttiin toisiamme vastakkain. Tunnin tapaamisessa vierähti viisi, minkä jälkeen kirjoitit kirjeen, jossa sanoit nähneesi minussa rakastajan, kumppanin, ja parhaan ystävän. "Pelon turha käsikoukku kävi vieressä, kunnes ymmärsi, että olisi vain turha kolmas ratas tässä vaunussa." Niin kirjoitit, ja ihmettelin, kuka on tämä hullu, sydän auki oleva, kaunis ihminen?" Koutaniemi kirjoitti.

Koutaniemi myös jakoi ylistyssanoja miehistään ja kiitti siitä, että muusikko saapui hänen elämäänsä.

"Herään joka aamu siihen, että halaat. Kiitän luojaa, maailmaa ja magiaa, että tulit mun elämään, repäisit edellisestä, ja toit tämän valtavan ilon, kiitollisuuden ja hämmennyksen uutta elämää kohtaan. Merkitset samaan aikaan vapautta ja yhteenkuuluvuutta, juurevuutta ja ihmisen omituisuutta. Oot lempeä joka päivä, etkä ikinä luo tunnetta minkään itsestäänselvyydestä. Kiitos jokaisesta 1460:sta päivästä yhdessä."

Lue myös: Meeri Koutaniemi paljastaa, kuinka tapasi Sami Yaffan: "Kerroit nähneesi minussa rakastajan"

Lue myös: Sami Yaffa järkyttyi vaimonsa Meeri Koutaniemen kanssa luonnon tilasta - aiheesta syntyi sarjakuva

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat