Kuva: AOP

Huhut osoittautuivat oikeiksi - Johnny Deppin seuraaja Ihmeotukset-elokuvissa julki

26.11.2020 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Tanskalaisnäyttelijä Mads Mikkelsen astuu potkut saaneen Johnny Deppin tilalle.

Uutisoimme aiemmin huhuista, joiden mukaan tanskalaisnäyttelijä Mads Mikkelsen, 54, korvaisi Johnny Deppin, 57, seuraavassa Ihmeotukset-elokuvassa. Nyt elokuvasarjan tuotantoyhtiö Warner Bros on vahvistanut huhut oikeiksi. Vielä viime viikolla Mikkelsen kertoi medialle, ettei tiedä roolin kohtalosta sen enempää kuin kukaan muukaan.

Mads Mikkelsen nousi kansainväliseen tunnettuuteen roolillaan James Bond -elokuva Casino Royalessa vuonna 2006. Sittemmin hän on muun muassa näytellyt Hannibal Lecteriä Hannibal-tv-sarjassa ja esiintynyt elokuvissa Doctor Strange ja Rogue One: A Star Wars Story.

Mads Mikkelsen (kuva: AOP)

Grindelwald-hahmoa esittänyt Depp sai lähtöpassit roolistaan sen jälkeen, kun hän oli hävinnyt oikeudessa The Sun -lehteä vastaan. Oikeudenkäynti liittyi The Sunin uutisointiin Deppin ja hänen ex-vaimonsa Amber Heardin oikeusjupakasta, ja oikeudessa todettiin, että The Sunilla on ollut perusteet kutsua Deppiä ”vaimonhakkaajaksi”. Heardin ja Deppin oikeustaistelu on puolestaan vielä kesken.

Johnny Depp ilmoitti potkuistaan sosiaalisessa mediassa ja kiitti fanejaan heiltä saamastaan tuesta. Miehen fanit eivät hyväksyneet potkuja, vaan he vaativat adressilla Deppin saavan jatkaa roolissaan. Warner Bros -tuotantoyhtiölle suunnatun adressin on allekirjoittanut jo yli 230 000 ihmistä. Johnny Depp ehti esittää velho Grindelwaldia Ihmeotukset-elokuvasarjan edellisessä eli toisessa osassa. Elokuvasarja sijoittuu samaan fantasiamaailmaan kuin Harry Potter -kirjat ja -elokuvat.

Lue myös: Johnny Depp hävisi oikeudessa - ex-vaimo Amber Heard toimitti todisteita Deppia vastaan

Lue myös: Johnny Depp saa täyden palkan potkuista huolimatta - "Yleinen käytäntö"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat