Kuva: AOP

Meghan Marklen toinen raskaus päättyi keskenmenoon: "Tiesin, että menettäisin toisen lapseni"

26.11.2020 16:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Meghan Markle ja prinssi Harry odottivat perheenlisäystä vielä kesällä, mutta odotus päättyi suruun.

Herttuatar Meghan Markle, 39, on jakanut The New York Times -lehdessä julkaistussa esseessä rankan kokemuksensa menneeltä kesältä. Markle kertoo kirjoittamassaan tekstissä, että hän koki keskenmenon heinäkuussa. Marklella on ennestään yksi lapsi, Archie, miehensä prinssi Harryn kanssa.

- Se oli heinäkuinen aamu, joka alkoi täysin normaalisti: tein aamupalaa, syötin koirat, otin vitamiinit. Etsin kadonneen sukan, poimin värityskynän, joka oli tippunut pöydän alle. Laitoin hiukset ponnarille, ennen kuin ottaisin poikani kehdostaan. Sen jälkeen kun vaihdoin hänen vaippansa, tunsin pistävän krampin. Tipahdin lattialle lapsi sylissäni, hyräillen tuutulaulua, jolla pitäisin meidät molemmat rauhallisina. Tiesin, siinä esikoista sylissä pidellessäni, että menettäisin toisen lapseni, Markle kirjoittaa.

- Tunteja myöhemmin makaan sairaalan sängyssä, pitäen aviomieheni kädestä kiinni. Tunsin hänen kätensä nihkeyden ja suutelin hänen rystysiään, jotka olivat kosteita meidän molempien kyynelistä. Tuijotin kylmiä, valkoisia seiniä ja katseeni lasittui. Yritin kuvitella sitä, kuinka selviäsimme tästä.

Kirjoituksessaan Markle avaa myös sen, miksi hän päätti kertoa keskenmenostaan julkisesti. Hän toteaa, että haluaa rohkaista myös muita puhumaan avoimesti keskenmenoista niiden yleisyyden vuoksi. Monet eivät kuitenkaan uskalla tai halua puhua menetyksistään.

Lue myös: Suits-kollega pelkää ottaa yhteyttä Meghan Markleen - ymmärrettävä syy

Lue myös: Prinssi Harry ja Meghan peruivat hyväntekeväisyystapahtuman - syynä sopimus Netflixin kanssa

Lue myös: Meghan Markle ei ota takaisin rescue-koiraansa, jonka jätti Kanadaan - syynä prinssi Harry

Lue myös: Prinssi Harry ja Meghan ryhtyvät tuottajiksi - jättidiili Netflixin kanssa

Lue myös: Prinssi Harryn ja Meghanin pojasta otettiin salakuvia katalin keinoin - kuvaaja sai syytteen

Lähde: ET Online

Uusimmat