Kuva: AOP

Tanskalaisnäyttelijä sai Johnny Deppin velhoroolin - kommentoi nyt tilannetta

05.12.2020 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Depp näytteli Ihmeotukset-elokuvissa Gellert Grindelwaldia.

Warner Bros -elokuvayhtiö vahvisti vastikään, että Mads Mikkelsen, 54, korvaa Johnny Deppin, 57, seuraavassa Ihmeotukset-elokuvassa. Depp näytteli elokuvasarjassa velho Gellert Grindelwaldia.

Nyt Mikkelsen on kertonut Entertainment Weekly -julkaisun haastattelussa, että ei aio näytellä samalla tavalla kuin Depp.

- No suurin ero on tietenkin se, että olen eri ihminen kuin Depp. Työskentelemme edelleenkin sen eteen, että miten minä tulen näyttelemään roolissa. Minun täytyy tehdä siitä omanlaiseni, sillä Deppilla on mestarillinen oma tyyli.

Johnny Depp Gellert Grindelwaldin roolissaan. (kuva: AOP)

Mikkelsen on surullinen siitä, kuinka sai työtehtävän, mutta aikoo tehdä parhaansa, ja pitää tulevaa rooliaan erittäin mielenkiintoisena.

- Työtehtävänä tämä on todella jännittävä ja mielenkiintoinen. Tietenkin se, miten roolin sain, on todella surullista. Toivon Deppille ja Amber Heardille vain kaikkea hyvää ja toivon, että molemmat pääsevät takaisin työnsä pariin mahdollisimman pian.

Depp ilmoitti itse viime kuussa, että hän on eronnut velhoroolistaan. Tuotantoyhtiö oli pyytänyt Deppia irtisanoutumaan, kun näyttelijän oikeuskohut nousivat suuresti esille.

Lue myös: Johnny Depp saa täyden palkan potkuista huolimatta - "Yleinen käytäntö"

Lue myös: Johnny Depp joutui eroamaan suosikkiroolista - fanit vaativat myös ex-vaimolle potkuja

Lähde: EW

Kilpailut

Uusimmat