Kuva: All Over Press

Korona-aika haastaa lapsiperheet - näyttelijä Brian Austin Green kertoo oman kokemuksensa

09.12.2020 13:15 - Senja Rapila

Megan Foxin entinen kumppani kertoo rehellisesti, että vanhemmuus korona-aikana on haastavaa.

Näyttelijä Megan Foxin, 32, pitkäaikainen kumppani ja entinen aviomies Brian Austin Green, 47, on kertonut tuoreessa haastattelussa, kuinka poikkeuksellinen korona-aika on vaikuttanut heidän perheensä arkeen ja ylipäätänsä vanhemmuuteen. Entisellä parilla on yhteensä kolme pientä lasta, joita he hoitavat yhdessä erosta huolimatta.

- Yritän olla vain mahdollisimman positiivinen ja mahdollisimman turvassa, Green kertoo.

- Pyrin olemaan myös mahdollisimman läsnä.

90210-sarjan tähti paljastaa, että on joutunut kohtaamaan lastensa pettymyksiä runsaasti tämän vuoden aikana, sillä monet perheelle tutut aktiviteetit ovat olleet mahdottomia toteuttaa tänä kesänä.

- Kun lapset haluavat mennä jonnekin paikkaan, minun pitää kertoa heille, ettei se ole auki tällä hetkellä. Ettei sinne meneminen ole vaihtoehto, hän toteaa.

- Jos he kysyvät, voimmeko käydä Universal Studiolla, joudun vastaamaan ettei sinne pääse tällä hetkellä. Myös Disneyland on suljettu. Maailma on muuttunut, mutta vain toistaiseksi. Ymmärrän, että se on kurjaa.

Valmiina jouluun

Tänä poikkeuksellisena vuotena perhe on alkanut valmistautumaan ajoissa jouluun. Green paljastaa, että perheen joulun vietto saa tänä vuonna lisää puhtia. Hän kuvailee, että aikoo viettää "steroideilla" buustattua joulua.

- Olemme laittaneet joulukoristeet ajoissa. Joulumusiikki on soinut jo ennen kiitospäivää. Yritän saada kotiin mahdollisimman paljon tämän juhlan taikaa. Juhlapyhät eivät ole kenellekään helppoja, kukaan ei oikein tiedä mitä voisi tehdä. Mennään päivä kerrallaan. 

Lue myös: Miley Cyrus flirttaili fanille TikTokissa - esitti kysymyksen, joka sai somen sekaisin

Lue myös: Taiteilija teki Frozen-Elsasta realistisemman näköisen, nettikansa riemastui: "En odottanut tuota!"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat