Kuva: AOP

Olga Temosen huikea piparkakkujuna loksauttaa leuat - 'Meni melkein viikko näitä tehdessä'

13.12.2020 10:15 - Henna Koste

Temosten kotia koristaa tänä jouluna upea piparkakkujuna, ellei se joudu pian Tippa-koiran suuhun.

Viitseliäimmät jouluintoilijat tekevät herkkunsa itse. Klassisiin jouluherkkuihin kuuluvat tietenkin erilaiset piparkakkutalot ja -rakennelmat. Kerroimme hiljattain, että perinteinen piparkakkutalo on saanut tänä vuonna haastajan, kun talot kasataan suolaisista kekseistä, juustoista ja leikkeleistä. Katso inspiroivat kuvat täältä. 

Myös näyttelijä-tuottaja Olga Temonen on nähnyt vaivaa jouluherkkujensa valmistuksessa ja hän esitteli taidonnäytteensä Instagram-julkaisussaan. Temosten kotia koristaa tänä jouluna upea piparkakkujuna, josta ei yksityiskohtia puutu. 

"Mulla meni viikko miettiessä, että minkälaisen piparkakkutalon mä tänä vuonna teen, koska kaikki ideat on jo edellisinä vuosina käytetty. Ja sit melkein toinen viikko meni näitä tehdessä. Nyt sit täällä lyödään vetoa että montako päivää tää juna saa puksuttaa pianon päällä ennen kun Tippa-koira syö sen",Temonen kirjoittaa.

Temosen luomus on herättänyt ihastusta Instagram-kansassa. Katso alta kuvat upeasta piparijunasta. Näet kaikki kuvat klikkaamalla oikealla olevaa nuolta. 

Lue myös: MTV: Tarjan ja Hannun lapsenlapsille tekemä piparitalo mykistää - koristelu vei 20 tuntia

Kilpailut

Uusimmat