Kuva: AOP

Billie Eilish sai kuittailua hiuksistaan - paljasti mielenkiintoisen faktan tyylinsä takaa

23.12.2020 08:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Eilishin mukaan hänen vihreät juurensa kertovat siitä, että hän voi henkisesti hyvin.

Billie Eilish, 19, tunnetaan rennosta tyylistään sekä värikkäistä hiuksistaan. Jo pidemmän aikaa Eilishin hiuksissa on nähty kombo musta ja vihreä. Lookissa hiusten juuret on värjätty räikeän vihreiksi ja loput hiuksista sen sijaan mustiksi.

Jo pidemmän aikaa Eilish on saanut kuittailua osakseen hiustyylistään. Moni on muun muassa sitä mieltä, että Eilishin olisi aika vaihtaa tyyliä, sillä kyseinen look on nähty hänellä jo sen verran pitkään.

Eilish otti itse kantaa kommentointiin ja kertoi, mikä syy hiusvärin taustalla oikein on.

"Musta olisi kiva jälleen," eräs naisen faneista kommentoi.

"Tätä hiustyyliä kutsutaan nimellä: ei enää masentunut. Olkaa iloisia puolestani," Eilish sen sijaan toteaa ja jatkaa

"Tämä on pisin aika, kun minulla on ollut sama väri hiuksissani. Se kertoo henkisestä tasapainosta ja kasvusta, joten jättäkää minut rauhaan."

Tämän jälkeen hän julkaisi vielä nauraen Instagram-storyn, jossa kertoo jättävänsä pian levynsä tekemättä, jos nauru hänen hiuksilleen ei lopu.

- Älkää tehkö minusta pilaa. Teen hitto soikoon teille levyä. En aio julkaista sitä, jos pilkkaatte hiuksiani. Joten olkaa hiljaa, hän totesi pilke silmäkulmassa.

Hän myös kertoi, että suunnitelmissa on muuttaa hiustyyliä helmikuussa 2021, kun hänestä tekeillä oleva dokumentti on saatu pakettiin. Millainen muutos sitten on, sitä hän ei vielä paljasta.  

19-vuotias Eilish julkaisi debyyttilevynsä vuonna 2019. Albumi sai järjettömän suosion ja se nousi listaykköseksi 21 maassa. Vuoden 2020 Grammy-gaalassa hän pokasi itselleen kaikkiaan viisi palkintoa, muun muassa vuoden parhaasta albumista. Hän onkin historian nuorin henkilö ja ensimmäinen nainen, joka on voittanut samana vuonna kaikki neljä tärkeintä Grammya.

Lue myös: "Nukun vanhempieni sängyssä, sillä pelkään hirviöitä" - Billie Eilish avoimena uutuusdokumentissa

Lue myös: Billie Eilishin kaksoisolento häkellyttää somessa: "Kumpi teistä on kumpi?"

Lähde: Buzzfeed

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat